Dé Tuinbeurs Winter Fair op 9 en 10 december 2023

Wij organiseren in onze grote overdekte showroom in Emmen dé Tuinbeurs Winter Fair. Wij hebben de ruimte, houden van gezelligheid en vinden het leuk om om iets te doen voor mensen uit de regio, vandaar dit initiatief! 

Dé Tuinbeurs Winter Fair is gratis te bezoeken en zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 december 2023Beide dagen is de fair geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Een leuk, overdekt, dagje uit, voor jong en oud, waar je in winterse sferen diverse kraampjes kunt bezoeken. Op dé Tuinbeurs Winter Fair vind je kraampjes onder onze overkappingen van allerlei bedrijven uit de regio en een aantal startups. Denk hierbij aan een mix van: kleding, decembercadeaus, eten, drinken, (woon) accessoires, en nog veel meer! 

Ook aan de kinderen is gedacht met kinderspeelplein! Lees hier meer over onze winterfair: Dé Tuinbeurs winterfair


Kijk zondagen 2023 

Om de week is onze showroom op zondag geopend voor een kijk middag van 13.30-16.00 uur. Deze middag kunt u heerlijk rondstruinen in onze overdekte showroom om inspiratie op te doen. Let op: deze middag is het niet mogelijk om een aankoop te doen of een adviesgesprek in te plannen met één van onze adviseurs. 

Kijkmiddagen december 2023:
- zondag 3 december
- zondag 17 december

Showroom (overdekt)

Bezoek onze overdekte showroom in Emmen en doe inspiratie op voor uw droom buitenverblijf! 

U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Heeft u al concrete plannen? Maak dan een afspraak met één van onze deskundige adviseurs. Uiteraard is er ook zonder afspraak altijd iemand aanwezig die uw vragen kan beantwoorden.