Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Bestrating & Tegels

Bestrating & Tegels

Bestrating en Tegels

Bestrating voor uw oprit? Tuintegels voor een terras? Of sierbestrating als speciaal ontwerp voor uw tuin? Met bestrating kunt u uw tuin aankleden in uw gewenste stijl. Er zijn vele mogelijkheden in de stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit. Betontegels, betontegels met coating of bijvoorbeeld een onderhouds- en krasvrije keramische tegel? Wanneer u nog niet precies weet hoe u uw tuin wilt aanleggen, denken wij graag met u mee om tot uw gewenste ontwerp te komen.
Doet u zelf de aanleg van uw tuin? Of wilt u het liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk, doordag wij eigen stratenmakers in dienst hebben. Kom gerust eens langs in onze grote overdekte showroom met riante showtuin om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Tel: 0591 677665 - Mail: info@tuinbeursnederland.nl

Bestrating en tegels: alles is mogelijk! 

Wilt u uw tuin afmaken met een prachtig aangelegd terras? Tuinbeurs Nederland biedt u een breed assortiment aan bestrating. Van sierbestrating en siertegels tot keramische tegels, betontegels en opsluitbanden, de mogelijkheden zijn eindeloos 

 

Breed assortiment bestrating en tegels 

Bestrating bepaalt deels de sfeer en de uitstraling van uw tuin. Hieronder vindt u een overzicht van ons brede assortiment: 

 

Kijlstra

RedSun

Bylandt

Sierbestrating

Tuintegels

Opsluitbanden

Stapel- en muurelementen

 

Totaalplan bestrating en tegels 

Tuinbeurs Nederland biedt u het Tuin Totaalplan. Van totaalontwerp tot hulp bij het kiezen van bestrating of beplanting, onze medewerkers zijn deskundigen op het gebied van inrichting en aanleg van tuinen.  

 

Inspiratie & advies: bestrating en tegels 

Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar het perfect aangelegde terras. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Ook kunt u zich laten inspireren door de vele soorten bestrating en tegels in onze showtuin. Onze vakkundige adviseurs denken graag met u mee!