Bestrating en Tegels
Met bestrating kunt u uw tuin netjes aankleden. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit.  Wij denken graag met u mee!

Tuinbeurs Nederland biedt een breed assortiment aan bestrating. Van sierbestrating en siertegels tot keramische tegels, betontegels en opsluitbanden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons eigen team stratenmakers kan u geheel ontzien van extra werk.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Bestrating en tegels, alles is mogelijk!  
Betontegels, betontegels met coating, sierbestrating, siertegels, keramische tegels en ga zo maar door er is onwijs veel keuze. Wanneer u nog niet precies weet wat het beste bij u en uw tuin past helpen onze deskundige adviseurs u graag verder.

Doet u zelf de aanleg van u tuin of wilt u dat liever uitbesteden? Wij hebben een eigen team stratenmakers beschikbaar om u geheel te ontzorgen.

Bestrating bepaalt deels de sfeer en de uitstraling van uw tuin. Wij hebben daarom ook een breed assortiment: Kijlstra, RedSun, Bylandt, Sierbestrating, Tuintegels, Opsluitbanden, Stapel- en muurelementen. Onze medewerkers zijn deskundigen op het gebied van tuin inrichting en aanleg van tuinen.

Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze showtuin. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor uw klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Neem contact op