Bestrating en Tegels
Met bestrating kun je jouw tuin netjes aankleden. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit.  Wij denken graag met je mee!

Tuinbeurs Nederland biedt een breed assortiment aan bestrating. Van sierbestrating en siertegels tot keramische tegels, betontegels en opsluitbanden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons eigen team stratenmakers kan je geheel ontzien van extra werk.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Bestrating en tegels, alles is mogelijk!  
Betontegels, betontegels met coating, sierbestrating, siertegels, keramische tegels en ga zo maar door er is onwijs veel keuze. Wanneer jij nog niet precies weet wat het beste bij jullie en jullie tuin past helpen onze deskundige adviseurs je graag verder.

Doe jij zelf de aanleg van de tuin of wens je dat liever uitbesteden? Wij hebben een eigen team stratenmakers beschikbaar om je geheel te ontzorgen.

Bestrating bepaalt deels de sfeer en de uitstraling van jouw tuin. Wij hebben daarom ook een breed assortiment: Kijlstra, RedSun, Bylandt, Sierbestrating, Tuintegels, Opsluitbanden, Stapel- en muurelementen. Onze medewerkers zijn deskundigen op het gebied van tuin inrichting en aanleg van tuinen.

Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze showtuin. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor uw klaar en om de zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen. 

Neem contact op