Sierbestrating
Mooie sierbestrating voor uw tuin? Met bestrating kunt u uw tuin aankleden in uw gewenste stijl. Er zijn vele mogelijkheden in de stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit. Wij hebben bestrating van de merken Kijlstra, RedSun, Michel Oprey en Bylandt. Wanneer u nog niet precies weet hoe u uw tuin wilt aanleggen, denken wij graag met u mee om tot uw gewenste ontwerp te komen.

Doet u zelf de aanleg van uw tuin? Of wilt u het liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk, doordat wij eigen stratenmakers in dienst hebben.

Kom gerust eens langs in onze grote overdekte showroom met riante showtuin om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Sierbestrating
Bent u opzoek naar sierbestrating om uw tuin helemaal af te maken? Tuinbeurs Nederland biedt u een uiteenlopend assortiment aan sierbestrating. In onze showtuin in Emmen kunt u volop inspiratie opdoen en alle mogelijkheden rustig bekijken.   

Sierbestrating: alles is mogelijk! 
Bestrating bepaalt grotendeels de sfeer in uw tuin. Wilt u een ruim ogend terras? Ga dan voor een lichte tegel. Creëert u liever een gezellige, knusse sfeer, ga dan voor een tegel met donkere kleuren en aardse tinten. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het maken van een keuze voor sierbestrating en vertellen u alles op het gebied van het aanleggen van uw tuin.   

Inspiratie & advies: bestrating en tegels 
Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste bestrating om uw tuin compleet te maken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Ook kunt u zich laten inspireren door de vele soorten bestrating en tegels in onze showtuin. Onze vakkundige adviseurs denken graag met u mee!  

Neem contact op