Tuintegels
Tuintegels voor uw terras of onder een overkapping? Met tuintegels kunt u uw tuin aankleden in uw gewenste stijl. Er zijn vele mogelijkheden in de stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit. Wij hebben tuintegels van de merken Kijlstra, RedSun en Michel Oprey. Wanneer u nog niet precies weet hoe u uw tuin wilt aanleggen, denken wij graag met u mee om tot uw gewenste ontwerp te komen.

Doet u zelf de aanleg van uw tuin? Of wilt u het liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk, doordat wij eigen stratenmakers in dienst hebben.

Kom gerust eens langs in onze grote overdekte showroom met riante showtuin om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Tuintegels 
Bent u opzoek naar mooie tuintegels om uw tuin compleet te maken? Tuinbeurs Nederland biedt u een uiteenlopend assortiment aan tuintegels. Laat u volop inspireren in onze showtuin in Emmen en bekijk alle mogelijkheden!   

Tuintegels: alles is mogelijk!
Tegels bepalen grotendeels de sfeer van uw terras. Wilt u een gezellige, knusse sfeer in uw tuin creëren? Kies dan voor tuintegels met donkere kleuren en aardse tinten. Creëert u liever een ruim effect op uw terras? Ga dan voor een lichte tegel. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het maken van een keuze voor sierbestrating en vertellen u alles op het gebied van het aanleggen van uw tuin.  

Inspiratie & advies: tuintegels 
Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste terrastegels om uw tuin helemaal af te maken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Ook kunt u zich laten inspireren door de vele soorten bestrating en tegels in onze showtuin. Onze vakkundige adviseurs denken graag met u mee!  

Neem contact op