Bijgebouwen van hout
Opzoek naar een unieke, traditionele of luxe houten bijgebouw die voldoet aan al uw wensen? Wenst u meer opslagruimte, een extra werkplek, een ruimte voor wellnes of een hobby? Kies dan voor een houten bijgebouw bij huis.

Een bijgebouw is een gebouw, dat organisatorisch en organisch bij een ander gebouw hoort en op dezelfde locatie als het hoofdgebouw is gesitueerd. Bijgebouwen krijgen deze aanduiding vaak omdat er andere activiteiten dan de hoofdactiviteit worden uitgevoerd. 

Wij produceren alles zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek, op deze manier kunnen wij hout bijgebouwen volledig aanpassen aan al uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Maatwerk is bij Tuinbeurs Nederland altijd mogelijk. 

Wij helpen graag bij het ontwerpen van uw droomtuin met een prachtig houten bijgebouw. Tuinbeurs Nederland kan alles prefab bij u afleveren als bouwpakket, maar wenst u liever volledig ontzorgt te worden, dan plaats onze eigen montage afdeling uw ontwerp in uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden, bekijk hieronder enkele ontwerpen en doe inspiratie op.

Neem contact op

Ons team helpt u graag op weg
Onze team deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op