Golf Challenge Exloo & Tuinbeurs Nederland

29 December 2021

Durf jij de challenge aan? 

Doe mee met dé Golfchallenge Exloo! Met een frisse blik biedt de Golfchallenge een nieuwe en uitdagende golf beleving in Exloo.

Twijfel niet en ga de uitdaging aan op Golfpark Exloo!

Tuinbeurs Nederland heeft een leuke samenwerking met dé Golfchallenge Exloo en onze medewerkers en relaties zijn hier dan ook regelmatig te vinden. Om deze reden zijn wij dan ook met trots sponsor! Wij bieden onder andere toffe prijzen aan die je kunt winnen als je meedoet aan de Swing & Win bij dé Golfchallenge. 

Met de Golfchallenge Exloo wordt de kennismaking met golf toegankelijk, betaalbaar maar ook uitdagender en spannender te maken. De Golfchallenge biedt een compleet nieuwe golfbeleving en is uniek op ieder vlak. De Golfchallenge bestaat uit verschillende arrangementen. De Swing & Win is het centrale onderdeel van de Golfchallenge. Het is een uitdagende wedstrijd waarbij een geldprijs gewonnen kan worden. Deze wedstrijd is ook onderdeel van de arrangementen. Door de vele mogelijkheden en afwisseling van activiteiten is de Golfchallenge leuk en uitdagend voor iedereen.

De Golfchallenge is voor iedereen. Wil je kennismaken met de sport of heb je al jaren ervaring? Iedereen wordt uitgedaagd.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan of lees meer op www.golfchallengeexloo.nl 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Golf Challenge Exloo & Tuinbeurs Nederland
29 December 2021
Lees artikel
Blokhut | Moderne stijl
15 Juni 2021
Lees artikel
Verhuizing showroom
15 Juni 2021
Lees artikel