Laden...

Verhuizing showroom

15 Juni 2021

Tuinbeurs Nederland in Emmen is al ruim 25 jaar actief in de tuinbranche. Wij produceren en verkopen blokhutten, tuinhuizen en luxe houtbouw in alle soorten en maten. Daarnaast bieden we nog tal van andere producten aan zoals veranda’s, tuinkamers, serres, glaswanden, bestrating en schuttingen.


Kortgeleden verhuisde onze grote showroom naar een nieuwe locatie aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen. Dit is slechts op steenworp afstand van ons oude pand. Sinds kort zijn de deuren van de nieuwe showroom ook daadwerkelijk geopend. De nieuwe locatie is ruim 1500 m2 groter geworden waardoor deze nu 7000m2 groot is. Wij mogen onze showroom daarom dan ook met recht de grootste overdekte showroom in de tuinbranche noemen en daar zijn wij trots op! Vanaf nu is iedereen hier van harte welkom, al is het alleen maar om wat inspiratie op te doen voor het opnieuw inrichten van de tuin of om eindelijk eens te gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een blokhut, tuinkamer of serre. Deskundige adviseurs staan altijd voor u klaar.


Tuinbeurs Nederland onderscheidt zich van veel andere bedrijven in de branche vanwege het feit dat onze producten in eigen huis geproduceerd worden. Recht tegenover de nieuwe showroom bevindt zich de productiefabriek waar onder andere de mooiste tuinhuizen en blokhutten gebouwd worden. Ieder project of opdracht is in feite maatwerk omdat deze helemaal naar wens van de klant wordt geproduceerd en dat is best uniek in Nederland. Naast de grote showroom en de productielocatie is er op het nieuwe terrein ook nog een 1500 m2 grote showtuin te vinden waarin veel inspiratie kan worden opgedaan.


Bent u benieuwd naar onze nieuwe showroom en showtuin? Breng dan snel een bezoek aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen of plan een afspraak in met een deskundige adviseur. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Golf Challenge Exloo & Tuinbeurs Nederland
29 December 2021
Lees artikel
Blokhut | Moderne stijl
15 Juni 2021
Lees artikel
Verhuizing showroom
15 Juni 2021
Lees artikel