Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Blokhut op maat


Maatwerk offerte

Blokhutten zijn er in diverse soorten en maten. Alleen jammer dat de blokhut niet voldoet aan uw wensen. Net te groot of veel te klein! Te hoog, te laag, het verkeerde dak. Hele dunne lage deurtjes, ramen van plastic of een drempel van 10 centimeter. Dat is natuurlijk niet iets waar u gelukkig van wordt. En dat begrijpen wij maar al te goed! Wij hebben voor u de oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Een maatwerk blokhut of tuinhuis die volledig voldoet aan al uw eisen. Goed kwalitatief hout, mooie dikke deuren zonder drempel, draai/kiep ramen, kwalitatief goede dakbedekking en natuurlijk de afmeting zoals u deze wilt hebben! Maatwerk zonder meerprijs uit onze eigen fabriek in Emmen, komt u kijken?

Blokhut op maat

* Vereiste velden

Blokhut op maat

Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis die precies de afmeting heeft die u wenst? Een blokhut volledig op maat gemaakt vindt u bij Tuinbeurs Nederland. Onze maatwerk blokhutten en tuinhuizen maken wij in onze eigen maatwerk fabriek in Emmen. Heerlijk zitten onder die ruime luifel, genoeg ruimte voor uw motor of scootmobiel. Alle ruime voor uw dure fiets of tuinspullen. Handig en efficiënt omgaan met de ruimte in uw tuin kan met een blokhut op maat van Tuinbeurs Nederland.

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse uitvoeringen:

• Blokhut op maat met zadeldak
• Blokhut op maat met plat dak
• Blokhut op maat met lessenaarsdak
• Blokhut op maat met luifel
• Blokhut op maat met zijluifel
• Hoekblokhut op maat
• Blokhut op maat 28mm
• Blokhut op maat 40mm
• Blokhut op maat 70mm
• Chalet op maat

Heeft u opgemeten welke ruimte u maximaal te gebruiken hebt voor uw blokhut op maat? Dan maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u. U heeft de keuze uit diverse blokhutten, modellen, type dakbedekking, afmetingen zoals u wenst, houtdiktes, ramen en deuren. Naar wens kan u de blokhut laten impregneren of bijvoorbeeld voorzien van een geïmpregneerde vloer. Met de prachtige beitsen van Tuinbeurs Nederland uit Emmen maakt u uw maatwerk blokhut perfect passend in uw tuin.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van jullie ideale blokhut. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Met ruim 20.000m² oppervlak aan tuinbeleving en talloze blokhutten kunt u zich optimaal laten inspireren. Combineer dat met ons advies en u weet zeker dat u de blokhut van uw dromen kiest.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw blokhut op maat!