Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Blokhutten

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Mooie blokhutten met de laagste prijs garantie!

Bent u op zoek naar een mooie blokhut voor bij u in de achtertuin? Bijvoorbeeld als opbergruimte of om gezellig bij te zitten met het hele gezin? Bij Tuinbeurs Nederland vindt u een uiteenlopend assortiment met prachtige blokhutten. Ze staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar met laagste prijsgarantie! Bovendien leveren wij dankzij onze eigen houtbouw fabriek elke blokhut volledig op maat.

Uiteenlopend assortiment blokhutten

Hieronder vindt u een overzicht van onze blokhutten per type dak:

• Blokhutten met plat dak
• Blokhutten met zadeldak
• Blokhutten met lessenaarsdak
• Hoekblokhutten
• Blokhutten met zijluifel
• Blokhutten met luifel

Naast het type dak kunt u ook kiezen uit verschillende groottes, deuren, ramen en kleuren. Heeft u bijvoorbeeld iets minder ruimte in de tuin? Kies dan voor een blokhut van 200 x 200 cm. En als u grote objecten in de blokhut wilt opbergen of elegant de deuren open wilt zetten, dan raden we een blokhut aan met twee deuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van jullie ideale blokhut. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Met ruim 20.000m² oppervlak aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Combineer dat met ons advies en u weet zeker dat u de blokhut van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze blokhutten online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!