Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Met Lessenaarsdak

22 Artikel(en)

per pagina

22 Artikel(en)

per pagina

Blokhutten met lessenaarsdak

Is uw tuin helemaal compleet met een prachtige blokhut met lessenaarsdak? Bijvoorbeeld als opbergruimte of werkruimte? Bij Tuinbeurs Nederland vindt u een uiteenlopend assortiment met prachtige blokhutten. Wij staan garant voor eerlijkheid, vakmanschap en kwaliteit. Onze eigen blokhutten fabriek stelt ons in staat om zonder importeur en groothandel direct aan de consument te leveren. Uw blokhut op maat met lessenaars dak vindt u bij Tuinbeurs Nederland.

Uiteenlopend assortiment blokhutten met lessenaarsdak

Hieronder vindt u een overzicht van onze blokhutten per type dak:

• Blokhut met lessenaarsdak en 28mm houtdikte
• Blokhut met lessenaarsdak en 40mm houtdikte
• Blokhut met lessenaarsdak en 70mm houtdikte
• Blokhut met lessenaarsdak en luifel
• Blokhut met lessenaarsdak op maat

Heeft u gezien de afmeting van uw tuin de voorkeur voor een bepaalde afmeting dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij maken uw blokhut met lessenaar zoals u deze wilt hebben. U heeft de keuze uit meerdere ramen en deuren. Alle ramen zijn voorzien van echt glas, draai/kiep systeem en een luxe roede verdeling. De deuren leveren wij uiteraard ook met echt glas, cilinderslot en zonder drempel. Heeft u behoefte aan veel licht in uw blokhut met lessenaarsdak? Dan vindt u bij Tuinbeurs Nederland het juiste raam. Wilt u lekker makkelijk uw schuur in en uit kunnen? Een dubbele deur biedt uitkomst.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland is marktleider in maatwerk. Dit laten wij graag aan u zien in onze prachtige winkel. 20.000m2 beleving en inspiratie, dat is Tuinbeurs Nederland. Wij adviseren u geheel vrijblijvend en laten graag alle mogelijkheden aan u zien. Combineer een dagje uit met een goed advies en u weet zeker dat u de blokhut van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze blokhutten met lessenaarsdak online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!