Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Met Plat Dak

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Prachtige blokhutten met plat dak

Bent u op zoek naar een prachtige blokhut met plat dak of een tuinhuis met plat dak? Een moderne blokhut welke gaat dienen als opbergruimte voor uw kostbare spullen of als ruimte waar u ongestoord kunt zitten? Tuinbeurs Nederland biedt u zowel online als in onze prachtige winkel van 20.000m2 blokhutten met plat dak. Verkrijgbaar als maatwerk met laagste prijs garantie. Wij staan garant voor kwaliteit. Dankzij onze eigen houtbouw fabriek stemmen wij elke blokhut met plat dak en tuinhuis met plat dak volledig af op uw wensen. Maatwerk zonder meerprijs.

Stem de blokhut met plat dak volledig af op uw wensen

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse uitvoeringen:

• Blokhutten met plat dak en 28mm houtdikte
• Blokhutten met plat dak en 40mm houtdikte
• Blokhutten met plat dak en zijluifel
• Blokhutten met plat dak op maat

Met de keuze uit diverse afmetingen, houtdiktes, ramen en deuren stelt u zelf uw eigen blokhut met plat dak samen. De blokhut of tuinhuis maken wij in onze eigen blokhutten fabriek in Emmen. Het platte dak geeft een modern uiterlijk aan uw tuin. Door middel van een dak doorvoer kan het water afgevoerd worden. De ramen, deuren en vooral de kleur zijn bepalend voor de ‘’look & feel’’. Met het beitsen in de juiste transparante of dekkende kleur past uw blokhut met plat dak volledig in uw tuin.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van jullie ideale blokhut of tuinhuisje. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Met ruim 20.000m² oppervlak aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Combineer dat met ons advies en u weet zeker dat u de blokhut van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze blokhutten met plat dak online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!