Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Met Zadeldak

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Blokhutten met zadeldak

Bent u op zoek naar een blokhut met zadeldak of een tuinhuis met zadeldak? Een grote blokhut of tuinhuis waarin u een woonruimte of opbergruimte kunt realiseren. Of een zadeldak blokhut / tuinhuis inclusief een mooie luifel om heerlijk onder te zitten? Bekijk dan de blokhutten met zadeldak van Tuinbeurs Nederland. Het zadeldak zorgt niet alleen voor een sublieme regenafvoer, maar ook geeft ook een huiselijke en gezellige look aan uw tuin. Dankzij onze eigen blokhutten fabriek maken wij alle blokhutten op maat en kunt u voor de meest uiteenlopende afmetingen bij Tuinbeurs Nederland terecht. Uw wensen maken wij waar.

Verkrijgbaar in talloze modellen

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse uitvoeringen:

• Blokhut met zadeldak en 28mm houtdikte
• Blokhut met zadeldak en 40mm houtdikte
• Blokhut met zadeldak en luifel
• Blokhut met zadeldak op maat

U heeft ook de keuze uit diverse kleuren beits. Of uw blokhut of tuinhuisje heel groot of juist wat kleiner is, kleur is de smaakmaker. De juiste kleur beits is bepalend voor het totale plaatje. Heeft u er al aan gedacht om diverse kleuren te gebruiken? Een mooie donker grijze kleur op de wanden en helder wit op de kozijnen van de ramen en deuren. Gebruik hiervoor een dekkende of transparante beits. Wij adviseren u graag in het gebruik van de juiste beits zodat uw blokhut met zadeldak een plaatje wordt.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van jullie ideale blokhut. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Met ruim 20.000m² oppervlak aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Combineer dat met ons advies en u weet zeker dat u de blokhut van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze blokhutten met zadeldak online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!