Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Op Maat


Maatwerk offerte

Blokhutten zijn er in diverse soorten en maten. Alleen jammer dat de blokhut niet voldoet aan uw wensen. Net te groot of veel te klein! Te hoog, te laag, het verkeerde dak. Hele dunne lage deurtjes, ramen van plastic of een drempel van 10 centimeter. Dat is natuurlijk niet iets waar u gelukkig van wordt. En dat begrijpen wij maar al te goed! Wij hebben voor u de oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Een maatwerk blokhut of tuinhuis die volledig voldoet aan al uw eisen. Goed kwalitatief hout, mooie dikke deuren zonder drempel, draai/kiep ramen, kwalitatief goede dakbedekking en natuurlijk de afmeting zoals u deze wilt hebben! Maatwerk zonder meerprijs uit onze eigen fabriek in Emmen, komt u kijken?

Blokhut op maat

* Vereiste velden

Blokhut op maat laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Tuinbeurs Nederland!

Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis die precies de afmeting heeft die u wenst? Een blokhut op maat gemaakt en exact afgestemd op uw wensen vindt u bij Tuinbeurs Nederland. Dat betekent blokhutten maatwerk van topkwaliteit! Uw blokhut ontwerpen met onze ervaren en vakkundige bouwers. Zij vervaardigen uw blokhut op maat in onze eigen maatwerk fabriek in Emmen. Bovendien wordt alleen het beste hout gebruikt. Zo weet u zeker dat uw blokhut op maat van degelijke kwaliteit is en dat u er nog lang van kunt genieten in uw tuin!

Blokhutten maatwerk: Gezellig, Stijlvol & Praktisch

Heerlijk gezellig zitten onder die ruime luifel tijdens een zwoele zomeravond. Genieten van de stijlvol verantwoorde blokhut naast uw tuininterieur. Profiteren van een optimaal benutte ruimte waar u uw gereedschap, grasmaaier of fiets in kwijt kan. Voor gezelligheid, tuininterieur en praktische opbergmogelijkheden. Wanneer u uw blokhut op maat laten maken bij Tuinbeurs Nederland, denken wij graag met u mee over al deze aspecten.

Uw blokhut zelf samenstellen!

Heeft u opgemeten welke ruimte u maximaal te gebruiken hebt voor uw blokhut op maat? Dan kunt u bij ons uw blokhut zelf samenstellen! U heeft daarbij de keuze uit diverse blokhutten, modellen, type dakbedekking, afmetingen, houtdiktes, ramen en deuren. Naar wens kunt u de blokhut op maat laten impregneren of bijvoorbeeld voorzien van een geïmpregneerde vloer. Met de prachtige beitsen van Tuinbeurs Nederland uit Emmen maakt u uw maatwerk blokhut perfect passend in uw tuin.

Bij blokhutten op maat heeft u onder meer de keuze uit daktype. Bijvoorbeeld dus een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak, luifel of zijluifel. Met onze blokhutten op maat is alles mogelijk. Wat dacht u anders van een mooie hoekblokhut om die hoek in uw achtertuin uiterst tactvol op te vullen? Qua houtdiktes kunt u kiezen uit 28mm, 40mm en 70mm. Met 28mm dikte heeft u een duurzame blokhut op maat, maar des te dikker, des te beter en langer u van uw blokhut zult genieten.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van uw ideale blokhut of tuinhuisje. Maatwerk is daarbij ontzettend belangrijk, dat begrijpen we. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen, te Drenthe. Met ruim 20.000m² oppervlak aan tuinbeleving, talloze blokhutten en tuinhuisjes kunt u zich optimaal laten inspireren om vervolgens zelf uw eigen blokhut te maken. Combineer dat met ons advies en u weet zeker dat u de blokhut van uw dromen kiest.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan om uw blokhut op maat te laten maken!