Maatwerk blokhut 
Blokhutten zijn er in vele soorten en maten. Heeft u nog niet de blokhut gevonden die voldoet aan uw wensen? Te groot of te klein? Te hoog, te laag, de verkeerde deuren of te weinig ramen? Wij hebben dé oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Doordat alles geproduceerd wordt in eigen Nederlandse fabriek kunnen wij u maatwerk zonder meerprijs aanbieden, snelle levertijden en bent u verzekerd van de beste kwaliteit! 

Werkwijze
Wij bespreken samen met u, telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom uw wensen.

*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wenst.

  1. U ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van de blokhut/overkapping en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon;
  4. Heeft u nog vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected]

Blokhut op maat: alles is mogelijk!
Gaat u de blokhut gebruiken als buitenverblijf of gaat deze dienen als extra opbergruimte? Het is verstandig om hier van te voren over na te denken zodat u de juiste beslissingen maakt wat betreft ramen en deuren. In een blokhut met grote ramen, en dus veel licht, geniet u optimaal van uw tuin. Voor een blokhut die u gebruikt om spullen in op te ruimen zijn grote ramen niet nodig. Onze blokhutten kunt zo aanpassen zoals u wenst.

Blokhutten volledig naar uw wensen
Bij Tuinbeurs Nederland kunnen we iedere blokhut voor u op maat maken. We houden graag rekening met uw voorkeuren en wensen. U kunt kiezen uit verschillende maten en afmetingen. Ook heeft u de keuze uit verschillende ramen, deuren en soorten dakbedekking. Aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte voor u maken. Wij adviseren u graag over mogelijkheden!

Neem contact op