Chalets - Natuurlijke klasse
Heeft u de wens om een houten chalet in de tuin te hebben als recreatiewoning of gastenverblijf? Een chalet is hier inderdaad dé perfecte keuze voor!

Bij Tuinbeurs Nederland kunt u uw chalet volledig naar wens samen stellen en ontwerpen. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomchalet. In overleg met u zetten wij uw wensen op papier en komen we met een passend ontwerp.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder enkele ontwerpen en modellen.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Chalets: het vakantiegevoel in eigen tuin  
Een chalet is perfect te gebruiken als recreatiewoning of gastenverblijf. Doordat Tuinbeurs Nederland alles haar eigen productiefabriek in Emmen produceert is maatwerk mogelijk.

Niet alleen de buitenkant van een chalet is belangrijk, ook de indeling aan de binnenkant. Onze adviseurs gaan graag met u in overleg en helpen u uw tuinwensen te realiseren. Wilt u volledig worden ontzorgt in het plaatsen? Dat is mogelijk! Wij beschikken over een eigen montageafdeling die uw chalet graag voor uw plaats.

Iedere chalet is volledig naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan te passen. De mogelijkheden zijn eindelijk en wij denken dan ook graag met u mee! Tuinbeurs Nederland helpt u graag verder tijdens uw zoektocht naar uw ideale houten overkapping. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor uw klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Neem contact op