Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Chalet op Maat

CHALET OP MAAT VOOR U GEMAAKT
Houten Chalets zijn er in vele soorten en maten. Heeft u nog niet de chalet gevonden die voldoet aan uw wensen? Te groot of te klein? Te hoog, te laag, de verkeerde deuren of te weinig ramen? Wij hebben voor u de oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Doordat alles geproduceerd wordt in eigen Nederlandse fabriek kunnen wij u maatwerk zonder meerprijs aanbieden, snelle levertijden en bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Werkwijze
Vul hieronder uw wensen in. TIP: Voeg ook een plattegrond of schets toe, zodat wij precies weten wat u wilt. U ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van de chalet en de bijbehorende prijs. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon. Wanneer alles duidelijk is, ontvangt u binnen 1 werkdag de offerte per mail. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar info@tuinbeursnederland.nl


TYPE DAK
Selecteer hier uw gewenste type dak
HOUTDIKTE
Selecteer hier uw gewenste houtdikte
MAATVOERING
VUL ALLEEN DE VELDEN IN DIE VOOR U VAN BELANG ZIJN. 28mm houtdikte kunnen wij per 50cm verlengen. bijv: 100/150/200/250 etc. Houtdiktes 40mm en 70mm kunnen wij op de cm nauwkeurig produceren.
OVERKAPPING
Welke wanden wilt u dicht? Bij een blokhut met overkapping heeft u standaard al 1 dichte zijwand (de wand van de blokhut). U kunt ervoor kiezen om hierin ook een achterwand te plaatsen en een extra zijwand.
DEUREN
Drempelloze deuren met een doorloophoogte van 189cm. Onze deuren zijn voorzien van echt glas en worden geleverd met hang-& sluitwerk incl. cilinderslot met reservesleutel. Alle deuren kunnen ook XL worden uitgevoerd. Kozijnmaat XL enkele deur = 100x207cm en XL dubbele deur = 190x207cm. Wanneer u graag een XL uitvoering wilt, geeft u dit dan aan bij het vrije invulveld ''uw wensen''.
RAMEN
Ramen zijn voorzien van echt glas en luxe roedeverdeling. Standaard leveren wij vaste ramen. Alle ramen kunnen ook in draai-kiep worden uitgevoerd. Wanneer u graag een draai-kiep uitvoering wilt, geeft u dit dan aan bij het vrije invulveld ''uw wensen''.
UW WENSEN
Tip: upload een voorbeeld foto, schets en/of plattegrond.
TRANSPORT & PLAATSEN
Gaat u de montage zelf uitvoeren of wilt u dit uitbesteden?
GEWENST TERMIJN
UW GEGEVENS
Hoe heeft u ons gevonden?