Chalets - Natuurlijke klasse!
Wens jij een houten chalet te bouwen? Als recreatiewoning of als gastenverblijf in jouw tuin? Een chalet is een perfecte keuze als je even weg wenst te zijn uit de dagelijkse sleur en je een plek zoekt om heerlijk te ontspannen. Door de geur van het hout en de natuurlijke kleuren voel je, je al snel dichter bij de natuur. Of wens je een chalet te kopen om daar rendement uit te halen? Het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk wil je wel een chalet die volledig naar jouw wens is. Dan ben je bij Tuinbeurs Nederland op het juiste adres. Doordat wij alles in eigen Nederlandse productiefabriek produceren is alles mogelijk. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droomchalet.

Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling is minstens net zo belangrijk. In overleg  zetten we jouw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp. Wil je volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de chalet op locatie te monteren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Chalets: het vakantiegevoel in eigen tuin! 
Met een chalet in jouw achtertuin het ideale zomergevoel creëren? Ben jij opzoek naar een gastenverblijf of wil je extra kantoorruimte aan huis? Bij Tuinbeurs Nederland fabriceren we in onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek chalets en recreatiewoningen op maat.    

Chalets volledig naar jouw wens 
Iedere chalet is aan te passen naar jouw wensen en voorkeuren. Wens je tijdens je vakantie dezelfde luxe als thuis? Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk. Wij adviseren en begeleiden je graag bij het ontwerp en de bouw van jouw recreatiewoning.  Je kunt zelf het model van de chalet bepalen. Daarnaast beslis jij zelf over de indeling, het sanitair en de keuken. In overleg zetten we jouw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp.  

Mantelzorgwoning 
De overheid stimuleert zorgverlening door burgers onder elkaar; mantelzorgen wordt steeds belangrijker. Wil jij jouw (schoon)ouders, een ander familielid of een bekende dicht bij hebben om hem of haar beter te kunnen verzorgen? Bij Hout & Bouw Wereld, onderdeel van Tuinbeurs Nederland kun je een mantelzorgwoning op maat laten bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, we denken graag met je mee!                                                                                        

Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt graag bij het realiseren van de perfecte chalet. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten je van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kun je optimaal inspiratie opdoen door alle opgestelde recreatiewoningen, blokhutten en overkappingen. Onze vakkundige adviseurs laten jou graag alle mogelijkheden zien.  

Neem contact op