Chalets - Natuurlijke klasse!
Wilt u een houten chalet bouwen? Als recreatiewoning of als gastenverblijf in uw tuin? Een chalet is een perfecte keuze als u even weg uit de dagelijkse sleur wilt en u een plek zoekt om heerlijk te ontspannen. Door de geur van het hout en de natuurlijke kleuren voelt u zich al dichter bij de natuur. Of wilt u een chalet kopen om daar rendement uit te halen? Het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk wilt u wel een chalet die volledig naar uw wens is. Dan bent u bij Tuinbeurs Nederland op het juiste adres. Doordat wij alles in eigen Nederlandse productiefabriek produceren is alles mogelijk. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomchalet.

Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling is minstens net zo belangrijk. In overleg met u zetten we uw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp. Wilt u volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de chalet op locatie te monteren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Chalets: het vakantiegevoel in eigen tuin! 
Met een chalet in uw achtertuin het ideale zomergevoel creëren? Bent u opzoek naar een gastenverblijf of wilt u extra kantoorruimte aan huis? Bij Tuinbeurs Nederland fabriceren we in onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek chalets en recreatiewoningen op maat.    

Chalets volledig naar uw wens 
Iedere chalet is aan te passen naar uw wensen en voorkeuren. Wilt u tijdens uw vakantie dezelfde luxe als thuis? Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het ontwerp en de bouw van uw recreatiewoning.  U kunt zelf het model van uw chalet bepalen. Daarnaast beslist u zelf over de indeling, het sanitair en de keuken. In overleg met u zetten we uw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp.  

Mantelzorgwoning 
De overheid stimuleert zorgverlening door burgers onder elkaar; mantelzorgen wordt steeds belangrijker. Wilt u uw (schoon)ouders, een ander familielid of een bekende dicht bij hebben om hem of haar beter te kunnen verzorgen? Bij Hout & Bouw Wereld, onderdeel van Tuinbeurs Nederland kunt u een mantelzorgwoning op maat laten bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, we denken graag met u mee!                                                                                        

Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het realiseren van de perfecte chalet. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde recreatiewoningen, blokhutten en overkappingen. Onze vakkundige adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.  

Neem contact op