Tuinbeurs Nederland is te zien in het item van Rob Verlinden in het programma De Grote Tuinverbouwing. Dit wordt ieder weekend uitgezonden op SBS 6. Rob heeft een kavel gekocht op een vakantiepark. In de afleveringen worden er een Moduhout buitenverblijf en Moduhout XL & Special recreatiewoning op deze kavel geplaatst. Tuinbeurs Nederland is premium dealer van het label Moduhout. Dit betekend dat u in onze showroom Moduhout modellen kunt bekijken en dat onze deskundige adviseurs u graag verder helpen om uw droomtuin te realiseren. 

Het buitenverblijf voor Rob is uitgevoerd met prachtige moderne steellook ramen en lamellen. Het dak van het verandagedeelte is voorzien van zonnepanelen. Dit geeft niet alleen mooie uitstraling als je er onder zit, maar is ook nog eens super duurzaam. Goed voor het milieu en ook voor jouw portemonnee.

Benieuwd naar De Grote Tuinverbouwing collectie van Moduhout? Klik dan hier!

Neem contact op

Naar aanleiding van deze productie heeft Moduhout is samenwerking met Tuinbeurs Nederland een Grote Tuinverbouwing collectie gemaakt, inclusief het model van Rob. Deze modellen zijn uitgevoerd in een variant zonder en één met zonnepanelen in het dak. De collectie is slechts een voorbeeld die wij hebben gemaakt om het u wat gemakkelijker te maken. De Moduhout modellen zijn namelijk helemaal naar wens aan te passen en samen te stellen. Dit is mogelijk doordat we een eigen Nederlandse productiefabriek hebben. 

Wilt u ook een verblijf zoals Rob in uw tuin? Klik dan hier of kom langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. 

Onze adviseurs helpen je graag tijdens uw bezoek aan onze grote overdekte showroom verder met het personaliseren van uw Moduhout model. Uiteraard kunnen wij u volledig ontzorgen door het Moduhout model ook te plaatsen! 

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op