Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Garages & Carports

19 Artikel(en)

per pagina

19 Artikel(en)

per pagina

Houten garage van geïmpregneerd hout kopen? Ontdek het assortiment bij Tuinbeurs Nederland!

Onbezorgd genieten van een houten garage van geïmpregneerd hout!

Een houten garage heeft vele toepassingsmogelijkheden. Zo kunt u een houten garage gebruiken als hobbykamer, opslagruimte of om uw auto in te plaatsen. Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk en vooral onbezorgd wilt genieten van uw houten garage. Daarom leveren wij houten garages van geïmpregneerd hout. Het hout wordt onder druk geïmpregneerd waardoor het impregneermiddel verder in het hout doordringt dan bij handmatig impregneren (met een kwast of roller) of impregneren middels de dompelmethode. Het impregneermiddel zorgt voor een vocht- en schimmelwerende laag. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw mooie en praktische houten garage!

Ontdek de mogelijkheden voor houten garages van geïmpregneerd hout

Een houten garage naast het huis, voor het huis of in uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij onze eigen houtbouw fabriek kunnen wij alle houten garages van geïmpregneerd hout op maat maken. Zo heeft u de keuze uit alle afmetingen en vindt u altijd een houten garage die aan uw wensen voldoet.

Om uw houten garage te beschermen tegen het opnemen van vocht, is het belangrijk dat de houten planken niet direct in contact staan met de grond. Hiervoor dienen de onderprofielen. U heeft de keuze uit diverse soorten onderprofielen: onderprofielen van geïmpregneerd hout, hardhouten onderprofielen en kunststof onderprofielen. Hardhouten- en kunststof onderprofielen zijn onderhoudsarm en hebben een langere levensduur dan onderprofielen van geïmpregneerd hout.

Verder heeft u voor uw houten garage de keuze uit verschillende ramen, deuren (zowel enkele-, dubbele- als garagedeuren), daktypes en dakbedekking. Doordat het hout onder druk is geïmpregneerd, heeft het hout in principe altijd een groene kleur. Maar mocht u deze kleur niet mooi vinden, dan beitsen we deze gewoon in een andere kleur voor u. Met de prachtige beitsen van Tuinbeurs Nederland vindt u gegarandeerd een kleur die uw houten garage tot een plaatje maakt!

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van uw houten garage van geïmpregneerd hout. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Dankzij onze eigen houtbouw fabriek kunnen wij alle houten garages zo ontwikkelen dat ze aan ieders wensen voldoen. Met ruim 20.000 m2 aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Gecombineerd met ons advies weet u zeker dat u de houten garage van uw dromen kiest.

Bekijk ons assortiment online of kom gezellig langs in onze showroom in Emmen!