Op deze pagina laten wij u graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde terrasoverkapping projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe inspiratie op op het gebied van blokhutten en houten overkappingen. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: U vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heeft u vragen, wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Terrasoverkappingen: vergroot uw woongenot! 
Vergroot uw woongenot met een mooie terras overkapping! Een terrasoverkapping verlengt uw woon- en leefruimte. Bij Tuinbeurs Nederland creëert u gemakkelijk een fijne beschutte plek in uw tuin. Iedere terras overkapping leveren we volledig op maat en naar uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Ons team helpt je graag op weg! 
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!