Op deze pagina laten wij je graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde terrasoverkapping- en veranda projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe eenvoudig inspiratie op, op het gebied van terrasoverkappingen en veranda's. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: Jij vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heb je nog vragen, wens je graag vrijblijvend advies of een offerte te ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen.
 
Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Terrasoverkappingen: vergroot jouw woongenot! 
Vergroot jouw woongenot met een mooie terras overkapping! Een terrasoverkapping verlengt jouw woon- en leefruimte. Bij Tuinbeurs Nederland creëer je gemakkelijk een fijne beschutte plek in jouw tuin. Iedere terras overkapping leveren we volledig op maat en naar jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Ons team helpt je graag op weg! 
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!