Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

HOUT & BOUW WERELD, UW HOUTBOUW SPECIALIST

Binnen in de showroom van Tuinbeurs Nederland is Hout & Bouw wereld gevestigd.

ERVARING

Houtbouw is een vak apart, ons vak. Of u nu op zoek bent naar een Drentsche kapschuur, een klassieke schuur, een nostalgische schuur of toch meer houdt van een hypermoderne designschuur, bij Hout & Bouw Wereld bent u aan het juiste adres. Maar wij doen nog meer. Hout & Bouw Wereld is ook uw houtbouw specialist als het gaat om prefab woningen volgens de houtskeletbouw methode. Denk aan een houten recreatiewoning, chalet en zelfs mantelzorgwoning, voorzien van alle comfort.

UITSLUITEND HET BESTE HOUT

Met meer dan twintig jaar ervaring in de houtbouw, kunt u wel stellen dat hout ons leven is. Geen houtsoort is gelijk en dát maakt ons vak zo leuk. Hout & Bouw Wereld werkt uitsluitend met hout van hoogstaande kwaliteit en met een lange levensduur. Nu mooi, maar over twintig jaar ook! Van Europees Vuren, Douglas (Oregon Pine) en Siberisch Lariks tot Europees Eiken en Western Red Cedar; elk type hout heeft een andere sfeervolle uitstraling.

HOUTBOUW OP MAAT

Doordat Hout & Bouw Wereld werkt met houtskeletbouw, kunnen wij u nóg meer bieden als het gaat om maatwerk. Wij laten graag onze creatieve geest de vrije loop, het liefst samen met u. In onze showroom in Emmen van maar liefst 20.000 m2 kunt u zich laten inspireren door een groot aantal houtbouw projecten, van Drentse kapschuren tot complete recreatiewoningen, maar nog liever gaan wij met u om de tekentafel. Onze ervaren verkoopadviseurs en ontwerpers stellen graag met u een houtbouw ruimte samen, die precies aansluit bij uw wensen en uw omgeving. Precies zoals u het hebben wil, precies zoals u had gedacht.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@houtbouwwereld.nl of 0591-677665

www.houtbouwwereld.nl