Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Houtbouw Op Maat


Maatwerk offerte

Tuinbeurs Nederland heeft de beschikking over een meerdere houtbouw fabrieken. Alles gemaakt in Nederland, echte kwaliteit! Tijdens uw bezoek aan de tuinbeurs geven wij u graag een rondleiding door de inpandige fabriek.

Wij maken wij de Luxe houtbouw schuur van uw dromen! U bepaald zelf het model, de breedte, de diepte en de lengte van de luifel. Tevens kunt u helemaal zelf beslissen welke ramen en deuren uw houtbouw schuur krijgt en uw voorkeur aangeven betreft de dakbedekking.

Houtsoorten als rabat, eiken en lariks zijn ons niet vreemd, wij hebben dan ook diverse modellen en uitvoeringen die wij u graag laten zien. Heeft u tijdens of na het invullen van het ‘’Luxe Houtbouw op maat’’ formulier vragen?


Bel of mail! Wij kunnen u het beste adviseren wanneer wij beschikken over de juiste gegevens. Wij geven graag een duidelijke uitleg en een goed advies! Natuurlijk geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Telefoonnummer: 0591-677665
E-mail adres: info@tuinbeursnederland.nlNaam

Model

Afmetingen

Deuren en ramen

Extra informatie

* Vereiste velden

Houtbouw op maat zonder meerprijs, uit eigen fabriek. Dat is uniek!

Bij Tuinbeurs Nederland stelt u zelf uw luxe houtbouwschuur samen. Met een team van 50 professionals denken wij vrijblijvend met u mee en nodigen wij u uit om de diversiteit in modellen en materialen te bekijken. 

Maak hierboven uw keuze en laat u inspireren door de prachtige houtbouw schuren die wij bij tevreden klanten van Tuinbeurs Nederland hebben mogen plaatsen. Bekijk de schuren ook eens in het echt bij Tuinbeurs Nederland te Emmen.