Mantelzorgwoning - Met zorg uitgevoerd!
Wilt u een mantelzorgwoning van hout bouwen of laten bouwen? Het is de ideale oplossing om zorgbehoevende ouders of naasten langer in een vertrouwde omgeving te laten wonen. Iedere mantelzorgwoning is uniek en wordt aangepast op de wensen en behoeften van de bewoner(s). Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze mantelzorgwoningen worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen en kunnen wij maatwerk bieden zonder meerprijs. Wanneer u een mantelzorgwoning wilt kopen is het belangrijk om uzelf goed te laten voorlichten. Niet alleen de woning op zich is belangrijk, maar de fundatie hiervoor is minstens net zo belangrijk. Qua draagkracht, fundering en ondergrond zijn er vele mogelijkheden.

Onze vakmensen helpen u graag om de juiste beslissingen hierbij te maken afgestemd op uw wensen. Weet u ongeveer wat u wilt, maar nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een houten mantelzorgwoning. Wij kunnen de houten woning prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de mantelzorgwoning bij u op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Mantelzorgwoningen
Mantelzorg is langdurige zorg voor zieke of hulpbehoevende familieleden of vrienden. Deze vorm van zorg wordt door de overheid erg gestimuleerd en zal in de toekomst ook steeds vaker voorkomen. Het is fijn dat u de persoon die u verzorgt dichtbij u hebt zodat u op ieder moment van de dag zorg kunt verlenen. Bij Tuinbeurs Nederland begrijpen we dit goed en daarom kunt u bij ons terecht voor een mantelzorg woning.

Mantelzorgwoning op maat
De mantelzorgwoning zal uiteraard aan een aantal eisen moeten voldoen. Komt de woning tegen een bestaand huis aan of wilt u de woning liever vrijstaand op uw erf of in uw tuin? Het moet een comfortabele ruimte zijn voor uw (schoon)ouders, een ander familielid of bekende, maar ook voor u als mantelzorger. Samen met u bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Een mantelzorgwoning wordt gemaakt van hout en is dus een relatief voordelige oplossing die snel gerealiseerd kan worden

Comfortabel wonen in een mantelzorgwoning
Een mantelzorgwoning is absoluut niet te vergelijken met een houten tuinhuis. Met ons concept creëren we voor eenieder een comfortabele woning op maat. Omdat alle ruimtes gelijkvloers zijn is de woning makkelijk rolstoelvriendelijk te maken. De mantelzorg woning is goed geïsoleerd tegen warmte én kou maar ook tegen geluiden van buiten. We maken de woning zo compleet als u wilt. Denk bijvoorbeeld aan een toilet en een badkamer en alle andere denkbare installaties.

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op