Recreatiewoning bouwen - Dromen worden werkelijkheid!
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan met een houten recreatiewoning! De heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen. Iedere keer als u aankomt bij uw recreatiewoning is het al vakantie. Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze douglas kapschuren worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen en kunnen wij maatwerk bieden zonder meerprijs. Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen is het belangrijk om uzelf goed te laten voorlichten. De houten woning moet er natuurlijk perfect uit komen te zien, maar de fundatie, draagkracht en ondergrond zijn hierbij wel erg belangrijk. Onze vakmensen helpen u hier graag bij om de juiste beslissingen te kunnen maken afgestemd op uw wensen. Weet u ongeveer wat u wilt, maar nog niet precies?

Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom woning. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling is minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen de recreatiewoning prefab bij u afleveren als bouwpakket, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de recreatiewoning op locatie bij u te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Recreatiewoningen
Een heerlijke plek om tot rust te komen en om gezellige momenten in te beleven met familie en vrienden. De recreatiewoning kunt u volledig laten voldoen aan uw wensen zodat u er optimaal van kunt genieten. Creëer het echte vakantiegevoel met een eigen vakantiewoning van alle gemakken voorzien. In onze eigen houtbouwfabriek fabriceren we houten recreatiewoningen op maat door middel van massieve houtstapelbouw en houtskeletbouw.

Recreatiewoning volledig naar uw wens
Recreatiewoningen worden ook wel chalets genoemd. Ze zijn er in vele soorten en maten zoals u hierboven kunt zien. Omdat Tuinbeurs Nederland werkt vanuit een eigen Nederlandse fabriek zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we alles naar wens maken. U bent vrij de recreatiewoning geheel naar eigen voorkeuren samen te stellen. Hierbij beslist u zelf over de indeling, het sanitair en de keuken.

Een recreatiewoning laten bouwen
Een chalet laten bouwen is niet zomaar iets. Daarom adviseert en begeleidt Tuinbeurs Nederland u graag in het gehele proces, van ontwerp tot bouw. Samen met u komen we tot een ontwerp. We zijn gespecialiseerd in houtstapelbouw en zelfs de kozijnen van uw woning worden geproduceerd in onze eigen fabriek. De wanden bestaan uit hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Wilt u in de zomer koel zitten en bent u van plan ook tijdens de wintermaanden gebruik te gaan maken van uw recreatiewoning? Het is mogelijk de wanden te isoleren.

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op