Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Houten Carports

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Extra duurzaam: geïmpregneerde carports

Zoekt u een overdekte ruimte zodat uw auto beschermt wordt tegen de weersinvloeden? Heeft u een caravan gekocht en wilt u deze graag onderdak kunnen parkeren? Kunt u in de zomer lang genieten van de zon op dat ene plekje naast het huis en zou u hier ook graag willen blijven zitten als het licht begint te regenen? Voor al deze doeleinden is een geïmpregneerde carport uitermate geschikt. En het grote voordeel? Het impregneren maakt menig houten carport uitermate duurzaam, zodat u nog lang van diens functionaliteiten kunt genieten.

Geïmpregneerde carports van standaard naar maatwerk

Tuinbeurs Nederland heeft verschillende soorten geïmpregneerde carports in het assortiment. Wij maken geïmpregneerde carports met verschillende eigenschappen, zoals:

• Geïmpregneerde carport met platdak
• Geïmpregneerde carport met puntdak (zadeldak)
• Geïmpregneerde carport met lessenaarsdak
• Geïmpregneerde carport op maat

Zoekt u een vrijstaande geïmpregneerde carport of wil u uw houten carport aan een muur bevestigen? Welke dikte moeten de staanders van de carport hebben? Moet de carport geheel open zijn of wil u juist een of meerdere wanden dicht maken? Welk type dakbedekking wenst u? Allemaal vragen die in samenspraak met u beantwoord zullen worden om zo de geïmpregneerde carport van uw dromen te realiseren. Wij maken de geïmpregneerde carports in onze eigen houtbouw fabriek waardoor wij uiterst flexibel zijn en zo goed in kunnen springen op uw wensen. Hoe specifiek ze ook zijn. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Dankzij onze (deels) overdekte showroom van 20.000m2 kunnen wij u de verschillende mogelijkheden van geïmpregneerde carports prima laten zien. Tevens kunnen onze medewerkers u adviseren als u vragen heeft over bijv. de houten carports. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0591-677665 of per e-mail (info@tuinbeursnederland.nl). Wij hopen, samen met u, de geïmpregneerde carport te mogen maken waar u al jaren van droomt!

Mail ons voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze, 20.000m2 tellende, showroom en laat u inspireren!