Chalets - Natuurlijke klasse
Wens jij een houten chalet te bouwen? Als recreatiewoning of als gastenverblijf in jouw tuin? Een chalet is een perfecte keuze als je even weg wenst te zijn uit de dagelijkse sleur en je een plek zoekt om heerlijk te ontspannen. Door de geur van het hout en de natuurlijke kleuren voel je, je al snel dichter bij de natuur. Of wens je een chalet te kopen om daar rendement uit te halen? Het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk wil je wel een chalet die volledig naar jouw wens is. Dan ben je bij Tuinbeurs Nederland op het juiste adres. Doordat wij alles in eigen Nederlandse productiefabriek produceren is alles mogelijk. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droomchalet.

Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling is minstens net zo belangrijk. In overleg  zetten we jouw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp. Wil je volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de chalet op locatie te monteren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Iedere chalet is volledig naar persoonlijke wensen en voorkeuren aan te passen. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

BENG-NORM

De overheid heeft de BENG-norm in januari 2021 ingevoerd. Alle gebouwen, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, moeten aan deze norm voldoen. BENG staat voor bijna energieneutraal gebouw. Het doel van het kabinet is om de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk te beperken. BENG-indicatoren zijn: de energiebehoefte terugbrengen, fossiel energiegebruik beperken en hernieuwbare energie benutten. Bij de Tuinbeurs Groep geloven wij dat duurzaam bouwen de toekomst heeft. Daarom zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest met het ontwikkelen op gebied van duurzaamheid en het aantrekken van specialisten op dit gebied. Hierdoor is ons complete assortiment eenvoudig op te waarderen naar woonkwaliteit. Er zijn een aantal maatregelen die wij treffen als er wordt gekozen voor isolatie volgens de BENG-norm. Hierbij kun je denken aan het toepassen van 18 cm dik regelwerk en 25 cm dikke wanden bij ISOVER isolatie. Ook het dak en de vloer worden geïsoleerd. Voor de vloer wordt er een modulair systeem toegepast inclusief vloerverwarming en warmtepomp. Bij voorkeur wordt er damp-open gebouwd met ecologische materialen (geen folie en pir/pur isolatie). Dit betekent dat alle materialen 100% circulair en CO2 neutraal zijn. Het voordeel voor jou is een lage energierekening en een warm gebouw in de winter en lekker koel in de zomer.

 

ONZE WERKWIJZE

Onze vriendelijke specialisten denken graag eindeloos met je mee in de zoektocht naar jouw droomverblijf. Hun creativiteit zorgt voor verrassende elementen. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor je uit.

 

 1. Oriëntatie
  Tijdens de oriëntatie kun je inspiratie opdoen in onze showroom waar je verschillende materialen en kleurstellingen kunt bewonderen. Jouw wensen worden globaal in kaart gebracht zodat onze specialisten je goed kunnen helpen bij het adviesgesprek. Aan de hand hiervan zal er een afspraak voor een adviesgesprek worden ingepland
 2. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek kan bij ons in showroom of bij jou op locatie plaatsvinden. Hierbij komen onderstaande onderwerpen aan bod.
  -Toepassing van het gebouw
  -Oppervlakte, plattegrond en indeling
  -Levering of montagewijze
  -Super casco levering of montage
  -Casco levering of montage
  -Montage inclusief installatie en isolatie
  -Montage inclusief installatie, isolatie en afwerking
  -Stijl
  -Eventuele installatie of isolatie
  -Afwerking: plafond, vloeren, wandbekledingen binnen en buiten, type ramen en deuren en fundering
 3. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek komt de ontwerper met een 3D ontwerp en een op maat gemaakte offerte
 4. Isolatie & installatie
  Heb je tijdens het adviesgesprek aangegeven ook geïnteresseerd te zijn in isolatie en installatie, dan ontvang je hiervan ook een op maat gemaakt plan en prijsopgave
 5. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van jouw project. Je hebt altijd contact met een vaste projectplanner die zorgt voor een heldere communicatie. Vind je het leuk om het productieproces van jouw verblijf te komen bekijken? Dan nodigen we je graag uit in onze fabriek
 6. Montage & realisatie
  Jouw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij jou op locatie gemonteerd
 7. Genieten
  Jouw droomverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op