Chalets - Natuurlijke klasse
Wens jij een houten chalet te bouwen? Als recreatiewoning of als gastenverblijf in jouw tuin? Een chalet is een perfecte keuze als je even weg wenst te zijn uit de dagelijkse sleur en je een plek zoekt om heerlijk te ontspannen. Door de geur van het hout en de natuurlijke kleuren voel je, je al snel dichter bij de natuur. Of wens je een chalet te kopen om daar rendement uit te halen? Het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk wil je wel een chalet die volledig naar jouw wens is. Dan ben je bij Tuinbeurs Nederland op het juiste adres. Doordat wij alles in eigen Nederlandse productiefabriek produceren is alles mogelijk. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droomchalet.

Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling is minstens net zo belangrijk. In overleg  zetten we jouw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp. Wil je volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de chalet op locatie te monteren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Chalets: het vakantiegevoel in eigen tuin  
Een chalet is perfect te gebruiken als recreatiewoning of gastenverblijf. Doordat Tuinbeurs Nederland alles haar eigen productiefabriek in Emmen produceert is maatwerk mogelijk.

Niet alleen de buitenkant van een chalet is belangrijk, ook de indeling aan de binnenkant. Onze adviseurs gaan graag met jou in overleg en helpen je met jouw tuinwensen. Wens je volledig te worden ontzorgt in het plaatsen? Dat is mogelijk! Wij beschikken over een eigen montageafdeling die jouw chalet graag voor je plaats.

Iedere chalet is volledig naar persoonlijke wensen en voorkeuren aan te passen. De mogelijkheden zijn eindelijk en wij denken dan ook graag mee! Tuinbeurs Nederland helpt je graag verder tijdens jouw zoektocht naar de ideale houten overkapping. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Neem contact op