Recreatiewoning bouwen - Dromen worden werkelijkheid!
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan met een houten recreatiewoning! De heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen. Iedere keer als u aankomt bij uw recreatiewoning is het al vakantie. Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze douglas kapschuren worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen en kunnen wij maatwerk bieden zonder meerprijs. Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen is het belangrijk om uzelf goed te laten voorlichten. De houten woning moet er natuurlijk perfect uit komen te zien, maar de fundatie, draagkracht en ondergrond zijn hierbij wel erg belangrijk. Onze vakmensen helpen u hier graag bij om de juiste beslissingen te kunnen maken afgestemd op uw wensen. Weet u ongeveer wat u wilt, maar nog niet precies?

Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom woning. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling is minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen de recreatiewoning prefab bij u afleveren als bouwpakket, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de recreatiewoning op locatie bij u te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

BENG-NORM

De overheid heeft de BENG-norm in januari 2021 ingevoerd. Alle gebouwen, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, moeten aan deze norm voldoen. BENG staat voor bijna energieneutraal gebouw. Het doel van het kabinet is om de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk te beperken. BENG-indicatoren zijn: de energiebehoefte terugbrengen, fossiel energiegebruik beperken en hernieuwbare energie benutten. Bij de Tuinbeurs Groep geloven wij dat duurzaam bouwen de toekomst heeft. Daarom zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest met het ontwikkelen op gebied van duurzaamheid en het aantrekken van specialisten op dit gebied. Hierdoor is ons complete assortiment eenvoudig op te waarderen naar woonkwaliteit. Er zijn een aantal maatregelen die wij treffen als er wordt gekozen voor isolatie volgens de BENG-norm. Hierbij kun je denken aan het toepassen van 18 cm dik regelwerk en 25 cm dikke wanden bij ISOVER isolatie. Ook het dak en de vloer worden geïsoleerd. Voor de vloer wordt er een modulair systeem toegepast inclusief vloerverwarming en warmtepomp. Bij voorkeur wordt er damp-open gebouwd met ecologische materialen (geen folie en pir/pur isolatie). Dit betekent dat alle materialen 100% circulair en CO2 neutraal zijn. Het voordeel voor jou is een lage energierekening en een warm gebouw in de winter en lekker koel in de zomer.

Neem contact op

ONZE WERKWIJZE

Onze vriendelijke specialisten denken graag eindeloos met je mee in de zoektocht naar jouw droomverblijf. Hun creativiteit zorgt voor verrassende elementen. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor je uit.

 1. Oriëntatie
  Tijdens de oriëntatie kun je inspiratie opdoen in onze showroom waar je verschillende materialen en kleurstellingen kunt bewonderen. Jouw wensen worden globaal in kaart gebracht zodat onze specialisten je goed kunnen helpen bij het adviesgesprek. Aan de hand hiervan zal er een afspraak voor een adviesgesprek worden ingepland
 2. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek kan bij ons in showroom of bij jou op locatie plaatsvinden. Hierbij komen onderstaande onderwerpen aan bod.
  -Toepassing van het gebouw
  -Oppervlakte, plattegrond en indeling
  -Levering of montagewijze
  -Super casco levering of montage
  -Casco levering of montage
  -Montage inclusief installatie en isolatie
  -Montage inclusief installatie, isolatie en afwerking
  -Stijl
  -Eventuele installatie of isolatie
  -Afwerking: plafond, vloeren, wandbekledingen binnen en buiten, type ramen en deuren en fundering
 3. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek komt de ontwerper met een 3D ontwerp en een op maat gemaakte offerte
 4. Isolatie & installatie
  Heb je tijdens het adviesgesprek aangegeven ook geïnteresseerd te zijn in isolatie en installatie, dan ontvang je hiervan ook een op maat gemaakt plan en prijsopgave
 5. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van jouw project. Je hebt altijd contact met een vaste projectplanner die zorgt voor een heldere communicatie. Vind je het leuk om het productieproces van jouw verblijf te komen bekijken? Dan nodigen we je graag uit in onze fabriek
 6. Montage & realisatie
  Jouw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij jou op locatie gemonteerd
 7. Genieten
  Jouw droomverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Recreatiewoningen
Een heerlijke plek om tot rust te komen en om gezellige momenten in te beleven met familie en vrienden. De recreatiewoning kunt u volledig laten voldoen aan uw wensen zodat u er optimaal van kunt genieten. Creëer het echte vakantiegevoel met een eigen vakantiewoning van alle gemakken voorzien. In onze eigen houtbouwfabriek fabriceren we houten recreatiewoningen op maat door middel van massieve houtstapelbouw en houtskeletbouw.

Recreatiewoning volledig naar uw wens
Recreatiewoningen worden ook wel chalets genoemd. Ze zijn er in vele soorten en maten zoals u hierboven kunt zien. Omdat Tuinbeurs Nederland werkt vanuit een eigen Nederlandse fabriek zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we alles naar wens maken. U bent vrij de recreatiewoning geheel naar eigen voorkeuren samen te stellen. Hierbij beslist u zelf over de indeling, het sanitair en de keuken.

Een recreatiewoning laten bouwen
Een chalet laten bouwen is niet zomaar iets. Daarom adviseert en begeleidt Tuinbeurs Nederland u graag in het gehele proces, van ontwerp tot bouw. Samen met u komen we tot een ontwerp. We zijn gespecialiseerd in houtstapelbouw en zelfs de kozijnen van uw woning worden geproduceerd in onze eigen fabriek. De wanden bestaan uit hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Wilt u in de zomer koel zitten en bent u van plan ook tijdens de wintermaanden gebruik te gaan maken van uw recreatiewoning? Het is mogelijk de wanden te isoleren.

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op