Bijgebouwen van hout
Opzoek naar een unieke, traditionele of luxe houten bijgebouw die voldoet aan al uw wensen? Wenst u meer opslagruimte, een extra werkplek, een ruimte voor wellnes of een hobby? Kies dan voor een houten bijgebouw bij huis.

Een bijgebouw is een gebouw, dat organisatorisch en organisch bij een ander gebouw hoort en op dezelfde locatie als het hoofdgebouw is gesitueerd. Bijgebouwen krijgen deze aanduiding vaak omdat er andere activiteiten dan de hoofdactiviteit worden uitgevoerd. 

Wij produceren alles zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek, op deze manier kunnen wij houten bijgebouwen volledig aanpassen aan al uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Maatwerk is bij Tuinbeurs Nederland altijd mogelijk. Al onze bijgebouwen kunnen prefab, geïsoleerd en eventueel met zonnepanelen opgeleverd worden. Dit betekend duurzaam en groen bouwen, wat volledig past bij deze tijd! 

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomtuin met een prachtig houten bijgebouw. Tuinbeurs Nederland kan alles prefab bij u afleveren als bouwpakket, maar wenst u liever volledig ontzorgt te worden, dan plaats onze eigen montage afdeling uw ontwerp in uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden, bekijk hieronder enkele ontwerpen en doe inspiratie op.

Neem contact op

ONZE WERKWIJZE

Onze vriendelijke specialisten denken graag eindeloos met je mee in de zoektocht naar jouw droomverblijf. Hun creativiteit zorgt voor verrassende elementen. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor je uit.

 

 1. Oriëntatie
  Tijdens de oriëntatie kun je inspiratie opdoen in onze showroom waar je verschillende materialen en kleurstellingen kunt bewonderen. Jouw wensen worden globaal in kaart gebracht zodat onze specialisten je goed kunnen helpen bij het adviesgesprek. Aan de hand hiervan zal er een afspraak voor een adviesgesprek worden ingepland
 2. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek kan bij ons in showroom of bij jou op locatie plaatsvinden. Hierbij komen onderstaande onderwerpen aan bod.
  -Toepassing van het gebouw
  -Oppervlakte, plattegrond en indeling
  -Levering of montagewijze
  -Super casco levering of montage
  -Casco levering of montage
  -Montage inclusief installatie en isolatie
  -Montage inclusief installatie, isolatie en afwerking
  -Stijl
  -Eventuele installatie of isolatie
  -Afwerking: plafond, vloeren, wandbekledingen binnen en buiten, type ramen en deuren en fundering
 3. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek komt de ontwerper met een 3D ontwerp en een op maat gemaakte offerte
 4. Isolatie & installatie
  Heb je tijdens het adviesgesprek aangegeven ook geïnteresseerd te zijn in isolatie en installatie, dan ontvang je hiervan ook een op maat gemaakt plan en prijsopgave
 5. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van jouw project. Je hebt altijd contact met een vaste projectplanner die zorgt voor een heldere communicatie. Vind je het leuk om het productieproces van jouw verblijf te komen bekijken? Dan nodigen we je graag uit in onze fabriek
 6. Montage & realisatie
  Jouw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij jou op locatie gemonteerd
 7. Genieten
  Jouw droomverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Ons team helpt u graag op weg
Onze team kundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Met bijgebouwen van hout kunt u snel, duurzaam en groen bouwen. We gebruiken circulaire materialen.  Dit heeft minder impact op het klimaat omdat de bouw minder CO2 uitstoot dan bij traditionele bouw. U kunt er met een hout skelet bijgebouw eenvoudig voor kiezen om het bijgebouw op te laten gaan in de natuur (bouwstijl). Onze hout skelet bijgebouwen zijn eenvoudig te isoleren en brandveilig, veilig door draagkracht. 

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op