Houten atelier
Opzoek naar een uniek atelier die voldoet aan al uw wensen en past binnen het nieuwe bouwen? Kies voor een atelier van hout (houtskelet)! Een atelier is een werkplaats, in het bijzonder die van een beeldend kunstenaar.

Wij produceren alles zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek, op deze manier kunnen wij houten bijgebouwen volledig aanpassen aan al uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Maatwerk is bij Tuinbeurs Nederland altijd mogelijk. Wenst u bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van uw atelier? Dat is kan! 

Onze deskundige adviseurs helpen graag bij het ontwerpen van uw droomtuin met een prachtig houten atelier. Tuinbeurs Nederland kan alles prefab bij u afleveren als bouwpakket, maar wenst u liever volledig ontzorgt te worden, dan plaats onze eigen montage afdeling uw ontwerp in uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden, bekijk hieronder enkele ontwerpen en doe inspiratie op.

Neem contact op

Al onze hout skelet ateliers kunnen volledig geïsoleerd worden. Door het gebruiken van circulaire materialen is de bouw van uw houten skelet atelier volledig duurzaam en heeft het minder impact op het klimaat door minder uitstoot van CO2 dan bij de traditionele bouw. 

Ons team helpt u graag op weg
Wij zijn uw kennispartner en helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op