Houten garages - Uit het juiste hout gesneden!
Op zoek naar meer bergruimte? Een hobby- of klusruimte? Dan is een houten garage waarschijnlijk dé oplossing voor u! Geniet van de heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen die een houten garage u bieden. Iedere lariks douglas garage is uniek! Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen.

Onze houten garages worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen en maatwerk zonder meerprijs aanbieden. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom garage. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen de houten garage prefab als bouwpakket bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit project? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de garage bij u op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Voordelen van een houten garage
Eén van de voordelen van een houten garage is dat je deze kunt afsluiten. Je eigendommen staan er dus extra veilig en beschermt. U kunt de garage natuurlijk ook gebruiken als extra opslag of zelfs als werkplaats. U kunt uw fietsen er stallen maar ook voor tuingereedschap of bijvoorbeeld de grasmaaier is de houten garage uitermate geschikt.

Houten garages
Een houten garage zorgt voor extra ruimte en dient als de perfecte oplossing voor het stallen van uw auto, motor, caravan, boot of andere voertuigen. Deze staan hier, net als onder een carport, beschermt tegen weersinvloeden. Een houten garage wordt meestal geplaatst met dubbele deuren zodat u uw auto gemakkelijk naar binnen kunt rijden. Onze houten garages worden gemaakt van Lariks Douglas hout, een zeer duurzame houtsoort dat amper gevoelig is voor schimmels.

Houten garage op maat
Omdat we bij Tuinbeurs Nederland werken vanuit onze eigen houtbouwfabriek kunnen we iedere houten garage volledig aan uw eisen laten voldoen. Gaat u twee auto’s in de garage stallen dan is het mogelijk om twee dubbele deuren te plaatsen. Wilt u achterin de garage spullen opbergen dan is een loopdeur aan de achterkant misschien handig. Zoals kunt lezen denken we graag met mee. Samen bespreken we uw wensen en zo komen we tot een passend ontwerp dat voldoet aan al uw eisen.

Welk type dak voor uw houten garage
Het type dak van een garage bepaalt grotendeels de stijl. Bij de bouw van een houten garage kiest men vaak voor een kapschuur model. Dit model oogt landelijk maar straalt ook een zekere luxe uit. Een kapschuur wordt ook vaak als carport gebruikt omdat de voorzijde open is en je er dus gemakkelijk een auto onder kunt stallen.

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op