Tuinkantoor – rustig werken dicht bij huis
Opzoek naar een uniek en prettig tuinkantoor? Kies voor een tuinkantoor van hout!

Werkt u steeds vaker thuis? Ontbreekt voor u de rust en wenst u de deur achter u dicht te kunnen doen na een werkdag? Met een (hout skelet) tuinkantoor bij huis creëert u een aparte plek om te werken (midden in de natuur) en bent u toch nog dicht bij huis. 

Wij produceren alles zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek, op deze manier kunnen wij houten bijgebouwen volledig aanpassen aan al uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Maatwerk is bij Tuinbeurs Nederland altijd mogelijk en dit kunnen wij tegen meerprijs aanbieden. 

Wij helpen graag bij het ontwerpen van uw droomtuin met een mooi en handig tuinkantoor op maat. Tuinbeurs Nederland kan alles prefab bij u afleveren als bouwpakket, maar wenst u liever volledig ontzorgt te worden, dan plaats onze eigen montage afdeling uw ontwerp in uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden, bekijk hieronder enkele ontwerpen en doe inspiratie op.

Neem contact op

Wenst u uw tuinkantoor volledig te isoleren? Dat kan! Een dak dat geschikt is voor zonnepanelen? Ook dat is mogelijk! 

Door het gebruik van circulaire materialen is onze bouw duurzaam en heeft het minder impact op het klimaat. We stoten bijvoorbeeld minder CO2 uit dan tijdens de traditionele bouw. Dit betekend duurzaam en milieubewust. 

Ons team helpt u graag op weg
Onze team deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op