Wellnesruimtes & sauna’s - ontspannen in eigen tuin
Op zoek naar een buitenverblijf waar u een wellnesruimte of sauna van kunt maken? Kies voor een houten buitenverblijf van Tuinbeurs Nederland!  

Wij produceren alles zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek, op deze manier kunnen wij houten bijgebouwen volledig aanpassen aan al uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Maatwerk is bij Tuinbeurs Nederland altijd mogelijk. Hout skelet bouw heeft minder impact op het klimaat dan traditionele bouw. Door het gebruik van circulaire materialen is het duurzaam wat past bij deze tijd. 

Tuinbeurs Nederland kan alles prefab bij u afleveren als bouwpakket, maar wenst u liever volledig ontzorgt te worden, dan plaats onze eigen montage afdeling uw ontwerp in uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden, bekijk hieronder enkele ontwerpen en doe inspiratie op.

Neem contact op

Bij het ontwerp kunt u er voor kiezen om uw bijgebouw voor wellness geheel op te laten gaan in de natuur. Hout skelet bijgebouwen van Tuinbeurs zijn goed te isoleren. 

Ons team helpt u graag op weg
Ons team deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]