Moduhout 
Moduhout is het eerste buitenverblijven merk dat niet alleen prachtig is om te zien, maar waarvan ook het montageproces prachtig is. Want wat is er nou mooier dan een snelle en eenvoudige montage waarbij je gelijk resultaat ziet. Moduhout is de enige speler op het gebied van luxe buitenverblijven dat zo doordacht met het montageproces bezig is en speelt daarbij in op de ontwikkelingen in de markt;

Vakkundige timmermannen worden steeds schaarser, hebben het daarmee drukker en worden steeds kostbaarder, we zijn ons steeds bewuster van het feit dat we goed voor ons lichaam moeten zorgen en dus is licht en ergonomisch werken belangrijker dan ooit, we hebben het al druk genoeg en hebben dus niet veel tijd over, we willen met elkaar juist meer genieten van het buitenleven. De oplossing? Moduhout!
 
Moduhout op maat 
Bent u opzoek naar een mooie, unieke Moduhout schuur of tuinhuis die volledig voldoet aan uw wensen? Bij Tuinbeurs Nederland stellen we graag samen met u de perfecte Moduhout samen. Omdat we bij Tuinbeurs Nederland vanuit onze eigen houtbouwfabriek werken zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we alles voor u op maat maken!   
 
Heeft u vragen, wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 
 

Duizend-en-1 combinaties mogelijk
Naast de enorme opbouw voordelen en het gemak dat Moduhout biedt is de uitstraling natuurlijk minstens zo belangrijk! Bij Moduhout kun je op creatieve wijze jouw eigen exclusieve buitenverblijf samenstellen. Er zijn vele opties mogelijk waarmee je kunt mixen en matchen.

Moduhout op maat: alles is mogelijk! 
Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk en denken we graag met u mee. Samen zetten we uw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp.   

Moduhout volledig naar uw wens  
We houden graag rekening met uw voorkeuren en wensen. U kunt kiezen uit verschillende maten en afmetingen. Ook heeft u de keuze uit verschillende ramen, deuren en soorten dakbedekking. Wij adviseren u graag over mogelijkheden! 

Neem contact op