Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Prefab tuinhuizen

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geïmpregneerde tuinhuisjes

Bent u op zoek naar een geïmpregneerd tuinhuis? Tuinbeurs Nederland levert geïmpregneerde tuinhuizen, die gemaakt zijn in eigen fabriek. De hoge druk tuinhuisjes zijn onderhoudsvrij. Hierdoor bent u niet verplicht om elke paar jaar uw tuinhuis te beitsen of verven. Zorgeloos genieten in de zomer en met een gerust hart de winter in. Een geïmpregneerd tuinhuisje is in elke maat leverbaar. Geniet van het mooie weer en zoek bescherming of gezelligheid onder de luifel. Een geïmpregneerd tuinhuis van Tuinbeurs Nederland is 100% geïmpregneerd, 100% genieten!

Uiteenlopend assortiment geïmpregneerde tuinhuizen

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse uitvoeringen:

• Geïmpregneerd en met plat dak
• Geïmpregneerd en met zadeldak
• Geïmpregneerd en met lessenaarsdak
• Geïmpregneerd en met luifel
• Geïmpregneerd en met zijluifel
• Geïmpregneerd en op maat

Maatwerk zonder meerprijs!

Tuinbeurs Nederland beschikt over een eigen houtbouw fabriek in Emmen, Drenthe. Met zeer vakkundige medewerkers maken wij ieder tuinhuisje op maat. Bepaal zelf de afmeting, grootte van de luifel, het aantal ramen, deuren en natuurlijk de locatie hiervan. De geïmpregneerde tuinhuizen zijn met een grootte variatie aan dakbedekking leverbaar.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland is marktleider in maatwerk. Dit laten wij graag aan u zien in onze prachtige winkel. 20.000m2 beleving en inspiratie, dat is Tuinbeurs Nederland. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over geïmpregneerde tuinhuisjes en laten graag alle mogelijkheden aan u zien. Combineer een dagje uit met een goed advies en u weet zeker dat u het tuinhuis van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze geïmpregneerde tuinhuizen online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!