Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Priëlen & Overkappingen

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina

Prachtige overkappingen en prielen met de laagste prijsgarantie!

Bent u op zoek naar een prachtige overkapping waarmee u uw tuin nog gezelliger maakt? Bij Tuinbeurs Nederland maken wij uw droom overkapping op maat. Een overkapping geeft uw tuin een gezellig en knus gevoel. Daarnaast staat een overkapping niet alleen mooi in uw tuin, maar heeft het ook vele toepassingsmogelijkheden.

Zo kunt u tijdens de zomermaanden heerlijk zitten onder uw overkapping. Dankzij onze eigen houtbouw fabriek kunnen wij alle overkappingen op maat maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een overkapping van Tuinbeurs Nederland wordt uw tuin een plaatje! Om een overkapping precies aan te laten sluiten op uw wensen maken wij alle overkappingen op maat in onze eigen blokhutten fabriek.

Behandeling van de overkapping

Om de levensduur van uw overkapping te verlengen, heeft u de optie om uw overkapping te laten dompelen. Het hout krijgt een voorbehandeling doordat het gedompeld wordt in een bad met blanke impregneer. Hierdoor is het hout beter bestand tegen weersinvloeden.

Tot slot is de kleur van de overkapping belangrijk voor de uitstraling en de sfeer. Een transparante kleur geeft een rustige en natuurlijke uitstraling. Een dekkende kleur zorgt voor een knusser en gezelliger gevoel.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van een overkapping. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Dankzij onze eigen blokhutten fabriek kunnen wij alle overkappingen zo ontwikkelen dat ze aan ieders wensen voldoen. Met ruim 20.000 m2 aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Gecombineerd met ons advies weet u zeker dat u het prieel van uw dromen kiest.