Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Op Maat

Overkapping op maat

* Vereiste velden

Prachtige overkappingen & priëlen met de laagste prijsgarantie!

Bent u op zoek naar een prachtige overkapping of prieel waarmee u uw tuin nog gezelliger maakt? Bij Tuinbeurs Nederland maken wij uw droom overkapping/prieel op maat. Een prieeltje geeft uw tuin een gezellig en knus gevoel. Daarnaast staat een prieel niet alleen mooi in uw tuin, maar heeft het ook vele toepassingsmogelijkheden.

Zo kunt u tijdens de zomermaanden heerlijk zitten onder uw prieel of kunt u uw prieel gebruiken als carport voor uw auto. Dankzij onze eigen houtbouw fabriek kunnen wij alle prieeltjes op maat maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een prieeltje op maat van Tuinbeurs Nederland wordt uw tuin een plaatje!

Uitgebreide mogelijkheden

Om het prieel of de overkapping precies aan te laten sluiten op uw wensen maken wij alle prieeltjes en overkappingen op maat in onze eigen houtbouw fabriek. Zo krijgt het prieel/overkapping de afmetingen die perfect zijn voor uw tuin en aan al uw wensen voldoet.

Om de levensduur van uw prieel te verlengen, heeft u de optie om uw prieel te laten dompelen. Het hout krijgt een voorbehandeling doordat het gedompeld wordt in een bad met blanke impregneer. Hierdoor is het hout beter bestand tegen weersinvloeden.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van uw overkapping/prieel op maat. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Dankzij onze eigen houtbouw fabriek kunnen wij alle prieeltjes en overkappingen zo ontwikkelen dat ze aan ieders wensen voldoen. Met ruim 20.000 m2 aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Gecombineerd met ons advies weet u zeker dat u het overkapping van uw dromen kiest.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw prieel op maat of kom langs in onze showroom in Emmen!