Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Totaalplan

Totaaloplossing van Tuinbeurs Nederland


De medewerkers van Tuinbeurs Nederland zijn deskundigen op het gebied van inrichting en aanleg van tuinen. Van een totaal tuinontwerp tot deelplannen voor bestrating of beplanting. Wat ook maar op enigerlei wijze met de inrichting van uw tuin te maken heeft kan Tuinbeurs Nederland voor u verzorgen. Wij hebben eigen stratenmakers, timmerlieden, hoveniers en vervoeren alles met eigen mensen en transportmiddelen.Wat houdt het TotaalPlan precies in?

Bestratings-/tuinontwerp

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en geven inzicht en advies om uw wensen te realiseren. Op aanwijzigen van u maken wij een bestratings-/tuinontwerp, eventueel op afspraak.


Levering

Wij leveren alle materialen voor uw tuin, oprit of terras doorgaans binnen een week, uit eigen voorraad en vervoeren dit met transportmiddelen.


Grondwerk

Ook alle grondwerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen, dit wordt allemaal uitgevoerd door onze eigen vakmensen en machines om zo een constante kwaliteit naar u te kunnen garanderen.


Aanleg

De aanleg van de (sier)bestrating wordt natuurlijk uitgevoerd door onze vakspecialisten die wij hiervoor in dienst hebben. U kunt dit geheel uitbesteden of gedeeltelijk.


Houtbouw

Onze specialisten van de Houtbouw dragen ervoor zorg dat u uw tuinhuis, schutting, pergola, vlonder of garage geheel op maat geplaatst of prefab van zeer hoogstaande kwaliteit is zodat u ook hier jaren van kunt genieten.