Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Met Zijluifel

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Prefab tuinhuizen met zijluifel

Is uw oog gevallen op een tuinhuis met zijluifel? Een voordeel van een tuinhuis met zijluifel is ongetwijfeld de gezellige en natuurlijke uitstraling. Zeker als u de luifel gebruikt als hout opslag voor brandhout. Mocht u de beslissing nemen om de zijluifel over de hele breedte van uw achtertuin te trekken dan kunt u deze ook voorzien van een achterwand. Het tuinhuisje met zijluifel en achterwand kan ook dienen als schutting. Houtsoorten als rabat en lariks blijven meer dan tien jaar goed en zijn dan ook een ideale schutting. Het bespaart u bovendien veel extra kosten en het ziet er werkelijke prachtig uit.

Hoe ziet uw ideale tuinhuis met zijluifel er uit?

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden om uw tuinhuisje helemaal aan te kleden:

• Materiaal: Eikenhout, larikshout, kunststof en meer.
• Kleuren: Donker, licht, zwart, wit of hout.
• Type dak: Zadeldak, lessenaarsdak of plat dak?
• Ramen: Kleine of grote ramen? Afgestemd op uw woning of een ander design?
• Deuren: Een deurs of twee deurs.

Naast bovenstaande mogelijkheden, kunt u de tuinhuis met zijluifel in de afmeting krijgen die u wilt. Maatwerk zónder meerprijs is hierbij het sleutel woord. In onze eigen houtbouw fabriek produceren wij maatwerk. Hierdoor is een laagste prijsgarantie en snelle levertijd mogelijk. Kies uw houtsoort, ramen, deuren, afmeting tuinhuisje en natuurlijk de grootte van uw zijluifel en kom anders gezellig langs bij Tuinbeurs Nederland in Emmen.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland is marktleider in maatwerk. Dit laten wij graag aan u zien in onze prachtige winkel. 20.000m2 beleving en inspiratie, dat is Tuinbeurs Nederland. Wij adviseren u geheel vrijblijvend en laten graag alle mogelijkheden aan u zien. Combineer een dagje uit met een goed advies en u weet zeker dat u het tuinhuis van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze tuinhuizen met zijluifel online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!