Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Veranda's & Serres

24 Artikel(en)

per pagina

24 Artikel(en)

per pagina

Veranda / terrasoverkapping aan huis

Bent u op zoek naar een veranda voor aan uw huis? Tuinbeurs Nederland heeft de veranda van uw dromen. Heerlijk genieten met vrienden en familie onder uw eigen terrasoverkapping. De kunststof aluminium veranda is in meerdere ral kleuren en elke gewenste afmeting leverbaar. Door het plaatsen van een veranda aan huis zit u heerlijk beschut tegen de felle zon of juist tegen de regen. in het regenachtige Nederland is dit een welkome uitkomst. Eventueel is uw veranda uit te breiden met glazen schuifwanden of vaste kozijnen. Echt genieten van uw terrasoverkapping doet u met een veranda aan huis van Tuinbeurs Nederland.

Uiteenlopend assortiment veranda`s

Hieronder beschrijven we enkele kleurmogelijkheden:

• Veranda aan huis ral 9001 crème wit 
• Veranda aan huis ral 9016 verkeerswit 
• Veranda aan huis ral 7016 antraciet 
• Veranda aan huis ral 9010 gebroken wit 
• Veranda aan huis ral 9007 zilver/brons

Van de scherpste deal tot de meest luxe veranda

De Veravision veranda van Tuinbeurs Nederland kenmerkt zicht in drie types: Trendvision, Premiumvision en de Topvision. Variërend van een super scherpe deal tot aan de meest luxe veranda aan huis. Volledig op maat gemaakt zonder meerprijs. De vakmannen van Tuinbeurs Nederland in Emmen, Drenthe, monteren desgewenst uw aluminium veranda vakkundig aan uw woning. Uiteraard komen wij altijd bij u thuis kijken om de details door te spreken. De mooiste veranda`s tegen de laagste prijs. Dat is Tuinbeurs Nederland.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van jullie ideale veranda aan huis. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Met ruim 20.000m² oppervlak aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Combineer dat met ons advies en u weet zeker dat u de veranda aan huis van uw dromen kiest. Bekijk nu onze veranda`s aan huis online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!