Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!
Wij staan voor u klaar om u te helpen uw tuinwensen te realiseren!
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat het alleen net even een beetje anders dan anders.


HUIDIGE WERKWIJZE
Er zijn verschillende contact opties mogelijk. Zo kunnen we via de telefoon (bellen of videobellen) of per mail uw wensen bespreken. We kunnen u dan eerst onze brochures mailen zodat u inspiratie kunt opdoen en een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Op basis van uw wensen kunnen we met u meedenken en een prijsopgave en impressietekening voor u maken. We kunnen ook bij u op locatie een afspraak inplannen.

Stap 1 – Een eerste contactmoment per telefoon of per e-mail waarbij u uw wensen aangeeft.
(Telefoonnummer: 0591 677665 / Email: info@tuinbeursnederland.nl)

Stap 2 – Wij mailen u onze brochures en dan hebben we vervolgens telefonisch contact of per e-mail waarbij we u een aantal vragen kunnen stellen om een goed beeld van uw wensen te krijgen en om met u mee te kunnen denken.

Stap 3 – Op basis van bovengenoemde contactmomenten kunnen we samen tot een plan komen en werken we dit uit in een prijsopgave en een eventuele impressietekening.

Stap 4 – We kunnen dan het plan doornemen via telefoon, mail of bij u op locatie.  


CORONA MAATREGELEN
- Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail tijdens de reguliere openingstijden. Videobellen is ook mogelijk.

- De corona maatregelen hebben geen effect op lopende orders.

- Orders worden gewoon volgens planning uitgeleverd en bezorgd.

- De montage planning gaat door volgens de gemaakte afspraken met onze klanten, uiteraard houden onze monteurs zich aan de geldende corona maatregelen.

- Onze showroom is helaas gesloten, wij kunnen u daarom op dit moment niet in onze showroom ontvangen. Om u alsnog een goed beeld te geven van onze producten en de mogelijkheden werken wij veel met 3D impressietekeningen.

- Indien gewenst kunnen wij bij u thuis op locatie een afspraak inplannen. Hierbij is het handig om van te voren via de telefoon uw wensen af te stemmen met een van onze adviseurs, zodat we goed voorbereid bij u langs kunnen komen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0591 677665 of mail naar info@tuinbeursnederland.nl

Zodra de huidige maatregelen worden versoepeld hopen wij u te mogen ontvangen in onze nieuwe en grote showroom in Emmen!