Een blokhut of tuinhuis is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een tuin. Blokhutten en tuinhuizen bieden de oplossing als het gaat om handige opbergruimte en meer leefruimte binnen uw tuin. Kiest u er voor om een veranda of luifel te plaatsen aan uw blokhut of tuinhuis dan heeft u een ruimte in uw tuin waar u gezellig kunt zitten, weer of geen weer! Extra ruimte om uw tuingereedschap, tuinspullen of opslag op te bergen of om bijvoorbeeld uw grasmaaier te parkeren. Waar u ook naar opzoek bent, Tuinbeurs Nederland ontwerpt en maakt allerlei soorten en maten blokhutten en tuinhuizen.

Bij Tuinbeurs Nederland hebben wij een breed en uiteenlopend assortiment aan blokhutten en tuinhuizen. Alles is mogelijk! Wij bieden de volgende soorten blokhutten en tuinhuizen aan: met een lessenaarsdak, met een plat dak, met een zadeldak, met een kapschuur, met een klassiek dak,  met een overkapping of een blokhut of tuinhuis volledig op maat gemaakt voor uw tuin!

Neem contact op

Een blokhut of tuinhuis bestaat uit houten balken welke op elkaar gestapeld worden. De hoeken schuiven in elkaar, dat zie je ook aan de buitenkant. Deze hoekverbindingen noem je ‘oren’ en deze zorgen voor een stevige constructie van de blokhut of tuinhuis.

De blokhutten en tuinhuizen bij Tuinbeurs Nederland worden uitsluitend gemaakt van Zweeds vurenhout met FSC en PEFC-keurmerk. Onze blokhutten en tuinhuizen zijn leverbaar in 28mm, 40mm en 70mm houtdikte. Al onze producten worden met zorg geproduceerd in onze eigen productiefabriek in Nederland. Doordat Tuinbeurs Nederland beschikt over een eigen productiefabriek is maatwerk geen probleem. 

Doordat al onze blokhutten en tuinhuizen in onze eigen Nederlandse productiefabriek voor u gemaakt worden, kunnen we ieder gewenste afmeting plaatsen of leveren en is maatwerk geen enkel probleem. Mocht u een specifieke afmeting wensen, neem dan contact met ons op voor een maatwerk blokhut. 

Onze werkwijze

Onze vriendelijke specialisten denken graag eindeloos met u mee in de zoektocht naar uw droomverblijf. Hun creativiteit zorgt voor verrassende elementen. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor u uit.

 1. Oriëntatie
  Tijdens de oriëntatie kunt u inspiratie opdoen in onze showroom waar u verschillende materialen en kleurstellingen kunt bewonderen. Uw wensen worden globaal in kaart gebracht zodat onze specialisten u goed kunnen helpen bij het adviesgesprek. Aan de hand hiervan zal er een afspraak voor een adviesgesprek worden ingepland
 2. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek kan bij ons in showroom of bij u op locatie plaatsvinden. Tijdens het adviesgesprek bespreekt u in alle rust samen met één van onze adviseurs uw wensen. Aansluitend aan het adviesgesprek plannen we samen een locatie bezoek in om de exacte situatie te bekijken en goed mee te kunnen denken.
  *TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wenst.
 3. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek en het locatie bezoek komt onze adviseur met een 3D ontwerp en een op maat gemaakte offerte.
 4. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van uw project. Vindt u het leuk om het productieproces van uw verblijf te komen bekijken? Dan nodigen we u graag uit in onze fabriek
 5. Levering, montage & realisatie
  Uw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens bij u thuis geleverd of met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij u op locatie gemonteerd
 6. Genieten
  Uw droomverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Heeft u vragen?

Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected].

Neem contact op      Bekijk hier onze gerealiseerde projecten