Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis? Bij Tuinbeurs Nederland bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in (maatwerk) blokhutten en tuinhuizen en produceren deze met trots in onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen.

blokhutten-&-tuinhuizen
blokhutten-&-tuinhuizen

Een blokhut of tuinhuis is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een tuin. Blokhutten en tuinhuizen bieden de oplossing als het gaat om handige opbergruimte en meer leefruimte binnen uw tuin. Kiest u er voor om een veranda of luifel te plaatsen aan uw blokhut of tuinhuis dan heeft u een ruimte in uw tuin waar u gezellig kunt zitten, weer of geen weer!

Bij Tuinbeurs Nederland hebben wij een breed en uiteenlopend assortiment aan blokhutten en tuinhuizen. Alles is mogelijk! Wij bieden de volgende soorten blokhutten en tuinhuizen aan: met een lessenaarsdak, met een plat dak, met een zadeldak, met een kapschuur, met een klassiek dak, met een overkapping of een blokhut of tuinhuis volledig op maat gemaakt voor uw tuin. Doordat Tuinbeurs Nederland beschikt over een eigen productiefabriek is maatwerk geen probleem. Wij kunnen ieder gewenste afmeting produceren en plaatsen.

Een blokhut of tuinhuis bestaat uit houten balken welke op elkaar gestapeld worden. De hoeken schuiven in elkaar, dat zie je ook aan de buitenkant. Deze hoekverbindingen noem je ‘oren’ en deze zorgen voor een stevige constructie van de blokhut of tuinhuis.

De blokhutten en tuinhuizen bij Tuinbeurs Nederland worden uitsluitend gemaakt van Zweeds vurenhout met FSC en PEFC-keurmerk. Onze blokhutten en tuinhuizen zijn leverbaar in 28mm, 40mm en 70mm houtdikte. Al onze producten worden met zorg geproduceerd in onze eigen productiefabriek in Nederland.

Tuinbeurs Nederland beschikt over eigen montageteams waardoor wij ook de plaatsing voor u uit handen kunnen nemen. Wenst u de blokhut zelf te plaatsen? Ook dit is mogelijk, u ontvangt van  ons een duidelijke handleiding bij de levering.

Lessenaar

Plat

Zadeldak

Kapschuur

Klassiek

blokhutten-&-tuinhuizen
blokhutten-&-tuinhuizen
Waarom Tuinbeurs Nederland?
 • Groot overdekt Experience Center
 • Korte levertijden en levergarantie
 • Eigen Nederlandse productiefabriek
 • Sterk en onbegrensd in maatwerk
 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Eigen inmeet- en montageservice
Trustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot star
4,6 uit 608 beoordelingen
Experience Center

Ons grote Experience Center in Emmen is eenvoudig te bereiken vanuit het midden en noorden van het land. Hier laten we u veel voorbeeld modellen zien van onze tuinhuizen, blokhutten, houten overkappingen, aluminium veranda’s, houtbouw schuren en tuinkamers. Ook beschikken wij over een showtuin waar u bestrating, tegels en schuttingen kunt bekijken. De verschillende opties bij een buitenverblijf, denk aan houtsoorten, kleuren en wandprofielen kunt u in ons Experience Center in het echt ervaren. Uiteraard denken onze aanwezige adviseurs graag met u mee!

 • checkGrootste overdekte Experience Center van Nederland
 • checkDeskundig advies en persoonlijke service
 • checkRecht tegenover onze eigen productiefabriek
 • checkMaatwerk, zonder meerprijs mogelijk
 • checkWe ontzorgen u volledig als u dit wenst, ook met ontwerp en de montage.
Afspraak maken
Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie
blokhutten-&-tuinhuizen
blokhutten-&-tuinhuizen
blokhutten-&-tuinhuizen