Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Blokhutten & Tuinhuizen

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina

Mooie blokhutten en tuinhuizen met de laagste prijs garantie!

Bent u op zoek naar een mooie blokhut of tuinhuis voor bij u in de achtertuin? Bijvoorbeeld als opbergruimte of om gezellig bij te zitten met het hele gezin? Bij Tuinbeurs Nederland vindt u een uiteenlopend assortiment met prachtige blokhutten en tuinhuizen. Ze staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar met laagste prijsgarantie! Bovendien leveren wij dankzij onze eigen houtbouw fabriek elke blokhut of tuinhuis volledig op maat.

Uiteenlopend assortiment blokhutten en tuinhuizen

Hieronder vindt u een overzicht van onze blokhutten en tuinhuizen per type dak:

Blokhutten en Tuinhuizen met plat dak
Blokhutten en Tuinhuizen met zadeldak
Blokhutten en Tuinhuizen met lessenaarsdak
Blokhutten en Tuinhuizen met zijluifel
Blokhutten en Tuinhuizen met luifel
Hoekblokhutten

Naast het type dak kunt u ook kiezen uit verschillende groottes, deuren, ramen en kleuren. Heeft u bijvoorbeeld iets minder ruimte in de tuin? Kies dan voor een blokhut of tuinhuis van 200 x 200 cm. En als u grote objecten in de blokhut of tuinhuis wilt opbergen of elegant de deuren open wilt zetten, dan raden we een blokhut aan met twee deuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van jullie ideale blokhut. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten we u van harte welkom in onze showroom in Emmen. Met ruim 20.000m² oppervlak aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Combineer dat met ons advies en u weet zeker dat u de blokhut van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze blokhutten en tuinhuizen online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!