Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan met een houten recreatiewoning! De heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen. Iedere keer als u aankomt bij uw recreatiewoning is het al vakantie. Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen is het belangrijk om uzelf goed te laten voorlichten. De houten woning moet er natuurlijk perfect uit komen te zien, maar de fundatie, draagkracht en ondergrond zijn hierbij wel erg belangrijk. Onze vakmensen helpen u hier graag bij om de juiste beslissingen te kunnen maken afgestemd op uw wensen. Weet u ongeveer wat u wilt, maar nog niet precies?

Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom woning. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling is minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen de recreatiewoning prefab bij u afleveren als bouwpakket, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de recreatiewoning op locatie bij u te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en stuur ons alvast uw ideeën, wensen, eventuele eisen en tekeningen toe, aan de hand hiervan neemt één van onze deskundige bouwadviseurs contact met u op om een afspraak in te plannen om de mogelijkheden en opties te bespreken in onze showroom of op locatie. Hier nemen wij graag de tijd voor en wij vinden het belangrijk om volledig met u mee te kunnen denken en u te kunnen voorzien van het juiste advies. 

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Onze werkwijze: recreatiewoningen

Onze vriendelijke specialisten denken graag eindeloos met u mee in de zoektocht naar uw droomverblijf. Hun creativiteit zorgt voor verrassende elementen. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor u uit.

 1. Wens/Contact aanvraag
  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en stuur ons alvast uw ideeën, wensen, eventuele eisen en tekeningen toe, aan de hand hiervan neemt één van onze deskundige bouwadviseurs contact met u op om een afspraak in te plannen om de mogelijkheden en opties te bespreken in onze showroom of op locatie.
  Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]
 2. Oriëntatie 
  Tijdens de oriëntatie kunt u inspiratie opdoen in onze showroom waar u verschillende materialen en kleurstellingen kunt bewonderen. Uw wensen worden besproken en globaal in kaart gebracht zodat onze specialisten u goed kunnen helpen bij het adviesgesprek. Aan de hand hiervan zal er een afspraak voor een adviesgesprek worden ingepland
 3. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek kan bij ons in showroom of bij u op locatie plaatsvinden. Hierbij komen onderstaande onderwerpen aan bod.
  -Toepassing van het gebouw
  -Oppervlakte, plattegrond en indeling
  -Levering of montagewijze
  -Super casco levering of montage
  -Casco levering of montage
  -Montage inclusief installatie en isolatie
  -Montage inclusief installatie, isolatie en afwerking
  -Stijl
  -Eventuele installatie of isolatie
  -Afwerking: plafond, vloeren, wandbekledingen binnen en buiten, type ramen en deuren en fundering
 4. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek komt de ontwerper met een 3D ontwerp en een op maat gemaakte offerte
 5. Isolatie & installatie
  Heeft u tijdens het adviesgesprek aangegeven ook geïnteresseerd te zijn in isolatie en installatie, dan ontvang u hiervan ook een op maat gemaakt plan en prijsopgave
 6. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van uw project. U hebt altijd contact met een vaste projectplanner die zorgt voor een heldere communicatie. Vindt u het leuk om het productieproces van uw verblijf te komen bekijken? Dan nodigen we u graag uit in onze fabriek
 7. Montage & realisatie
  Uw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij u op locatie gemonteerd
 8. Genieten
  Uw droomverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Recreatiewoningen worden ook wel chalets genoemd. Ze zijn er in vele soorten en maten zoals u hierboven kunt zien. Omdat Tuinbeurs Nederland werkt vanuit een eigen Nederlandse fabriek zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we alles naar wens maken. U bent vrij de recreatiewoning geheel naar eigen voorkeuren samen te stellen. Hierbij beslist u zelf over de indeling, het sanitair en de keuken.

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op