Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

KNALWEKEN!

PROFITEER NU VAN ONZE VOORRAAD KNALWEKEN!

 

25% korting op alle veranda’s!

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden - ook ideaal voor uw veranda

Lekker lang genieten van het buitenleven! Omarmt door mooie uitzichten. Om 's ochtends de dag heerlijk te beginnen en in de late avond de dag af te sluiten, als het buiten snel af koelt en u op deze manier toch nog even lekker kunt genieten van het ''buiten zitten''. Glazen schuifwanden worden vaak gebruikt onder een terrasoverkapping, op een balkon, of in een houten veranda / overkapping. Kunt u uit de voeten met een standaard afmeting of bent u op zoek naar glazen schuifwanden op maat? Wij kunnen u beide aanbieden.
Wij hebben glaswanden in zowel 8mm als 10mm dikte met 2, 3, 4 of 5 sporen. Al onze glaswanden zijn voorzien van een meeneemsysteem en zijn in diverse standaard kleuren leverbaar. Glazen schuifwanden zijn de meest voorkomende wanden, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor Glazen schuif/stapel wanden of glazen vouwwanden. Genoeg mogelijkheden. In onze showroom hebben wij ook alles opgesteld staan. Kom gerust eens een kijkje nemen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Tel: 0591 677665 - Mail: info@tuinbeursnederland.nl

Glazen schuifwanden: extra woonruimte! 

U kunt uw houten of aluminium terrasoverkapping uitbreiden met glazen schuifwanden. Hiermee sluit u de overkapping winddicht af. Zo heeft u in de zomer een heerlijk overdekt terras en tijdens de wintermaanden een gezellige tuinkamer! Het hele jaar door genieten van het buitenleven! Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we voor iedere terrasoverkapping glazen schuifwanden voor u op maat!   

 

Glazen schuifwanden voor meer wooncomfort 

Glazen schuifwanden zorgen voor optimale uitstraling en wooncomfort in ieder huis. U creëert als het ware een extra woonruimte! Een glazen schuifwand is praktisch onzichtbaar en vraagt geen enkele ingreep in de architectuur van het gebouw. De flexibiliteit van het systeem maakt dat de glazen wanden van Tuinbeurs Nederland in iedere denkbare verandavorm in te bouwen zijn.  

 

Inspiratie & advies: glazen schuifwanden  

Wilt u de glazen schuifwanden eens in het echt bekijken en uitproberen? Breng dan een bezoek aan onze grote overdekte showroom in Emmen. U bent van harte welkom om hier inspiratie op te komen doen. Onze vakkundige adviseurs voorzien u van advies en laten u alle mogelijheden zien!