Glazen schuifwanden - ook ideaal voor jouw veranda
Glazen schuifwanden worden vaak gebruikt onder een veranda, terras overkapping, op een balkon of bij een houten overkapping. Zijn standaard afmetingen goed of bent je op zoek naar glazen schuifwanden op maat? Wij kunnen beide aanbieden. 

Op zoek naar steellook glaswanden? Kijk dan snel in onze webshop en klik hier

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van jouw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Glaswanden, geniet van uitzicht
Lekker lang genieten van het buitenleven! Dat kan met glazen schuifwanden in jouw veranda, overkapping, tuinhuis of op het balkon. Je kunt lekker lang ‘’buiten’’ zitten op deze manier.

Er bestaan glazen schuifwanden voor veranda’s, glazen schuifwanden voor terras overkappingen, glazen schuifwanden voor op een balkon en glazen schuifwanden voor een houten overkapping. Voor iedereen wat wils!

Tuinbeurs Nederland biedt glazen schuifwanden in standaard maten en op maat gemaakt aan. Wij hebben glaswanden in zowel 8 mm als 10 mm dikte met 2, 3, 5 of 5 sporen. Al onze glaswanden zijn voorzien van een meeneemsysteem en zijn in diverse standaard kleuren leverbaar. Glazen schuifwanden zijn de meest voorkomende wanden, maar daarnaast kun je ook kiezen voor glazen schuif, stapel of vouwwanden. Genoeg keuze en onze adviseurs helpen je graag met het maken van de best passende voor jouw tuin!

Kom gerust langs om een kijkje te nemen in dé grootste overdekte showroom van Nederland. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

 

Glazen schuifwanden: extra woonruimte! 
Je kunt jouw houten of aluminium terrasoverkapping uitbreiden met glazen schuifwanden. Hiermee sluit je de overkapping winddicht af. Zo heb je in de zomer een heerlijk overdekt terras en tijdens de wintermaanden een gezellige tuinkamer! Het hele jaar door genieten van het buitenleven! Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we voor iedere terrasoverkapping glazen schuifwanden op maat!    

Glazen schuifwanden voor meer wooncomfort 
Glazen schuifwanden zorgen voor optimale uitstraling en wooncomfort in ieder huis. Je creëert als het ware een extra woonruimte! Een glazen schuifwand is praktisch onzichtbaar en vraagt geen enkele ingreep in de architectuur van het gebouw. De flexibiliteit van het systeem maakt dat de glazen wanden van Tuinbeurs Nederland in iedere denkbare verandavorm in te bouwen zijn.   

Inspiratie & advies: glazen schuifwanden  
Wil je de glazen schuifwanden eens in het echt bekijken en uitproberen? Breng dan een bezoek aan onze grote overdekte showroom in Emmen. Je bent van harte welkom om hier inspiratie op te komen doen. Onze vakkundige adviseurs voorzien je van advies en laten alle mogelijkheden zien!

Neem contact op