Maak het buitenleven compleet met een prachtige solarwood overkapping, carport of veranda. Daarmee combineert u het beste van heel de wereld: de prachtigste duurzame materialen, een innovatief bouwsysteem, de kracht van de zon en uw eigen smaak en stijl. Sla uw opgewekte energie op in een thuisbatterij om dit vervolgens 's avonds weer te gebruiken. Zo gebruik je zoveel mogelijk van uw eigen opgewekte energie en voorkomt u afname van het stroomnet tijdens piekuren. Tuinbeurs Nederland is op dit moment de exclusieve dealer van Solarwood

Elke tuin is anders. Daarom maken we uw solarwood verkapping helemaal op maat. U bepaalt de maten, de materialen en de extra’s.

Zonnepanelen
Misschien ligt het dak van uw huis al vol zonnepanelen? Geen nood. Op het dak van uw solarwood carport, veranda of overkapping passen er nog genoeg. Zoveel dat u hem gemiddeld binnen 6 jaar weer terugverdient.

De zonnepanelen die gebruikt worden hebben niet alleen veel opbrengst. Ze hebben ook het Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit wetenschappelijk onderbouwde label is de standaard in de markt voor duurzame producten.

Lichtdoorlatend als u wilt
U wenst wel een overkapping, maar hebt geen zin om in het donker te zitten. Kies dan voor zonnepanelen die ook nog licht doorlaten. Het kan met Solarwood!

Solarwood gaat voor het mooiste hout en verwerkt dat in een stevige, stoere constructie. We kiezen de beste merken zonnepanelen en aansluitmaterialen. Dat werkt optimaal en haalt het maximale uit de zon. En we letten natuurlijk op de perfecte afwerking. Kabels mooi weggewerkt. Een geïntegreerde laadpaal. Alles om van uw overkapping, carport of veranda een echte parel voor uw woning te maken.

Een Solarwoord veranda is prachtig om te zien, heerlijk om onder te zitten en de overkapping verdient zichzelf terug. Een duurzame houten veranda, inclusief zonnepanelen met 30 jaar garantie, is een goede investering. U voegt letterlijk blijvende waarde toe aan uw huis.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw solarwood overkapping, veranda of carport. Wenst u volledig te worden ontzorgt? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de carport bij u op locatie te plaatsen.

Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op