Lariks Douglas design plat dak - Stijlvol Buitenleven!
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan! Met de heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen. Ieder lariks douglas bijgebouw is uniek! Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze douglas houtbouw wordt in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen. Daarnaast kunnen wij ons hierdoor met een continue proces bezighouden op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom gebouw! Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen het prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat bij u op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Design schuur met plat dak 
Bent u opzoek naar een prachtige design schuur met een plat dak voor een moderne uitstraling in uw tuin?  Een design schuur van lariks dougals hout kenmerkt zich door de strakke lijnen en contrasten in het kleurgebruik. Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en denken we graag met uw mee!   

Design schuur: alles is mogelijk  
Iedere moderne design schuur met plat dak maken we bij Tuinbeurs Nederland op maat. Onze adviseurs houden graag rekening met uw voorkeuren en wensen.  Voor de ramen, deuren en wandafwerking kiest u zelf het soort hout, zoals vuren, lariks douglas of eiken. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren en diverse soorten dakbedekking. In overleg met u zetten we uw ideeën op papier en komen we tot een passend ontwerp. 

                                                                               
Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar een prachtige, moderne design schuur! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde houtbouw schuren, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.   

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op