Lariks Douglas klassieke schuur zadeldak - Ultiem Buitenleven!
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan! Met de heerlijke geur van hout, de mooie natuurlijke materialen en de landelijke stijl van een schuur met zadeldak! Iedere lariks douglas klassieke schuur is uniek! Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze klassieke douglas bijgebouwen worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen. Daarnaast kunnen wij ons hierdoor met een continue proces bezighouden op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem!

Dat is ons vak! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomgebouw! Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de kapschuur op locatie te monteren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Klassieke schuur met zadeldak 
Bent u opzoek naar een mooie houtbouw schuur met zadeldak waarmee u meer opberg- of woonruimte creëert?  Liefhebber van tijdloos, ga dan voor een klassiek ontwerp. Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u voor de meest uiteenlopende afmetingen terecht. 

Klassieke schuur met zadeldak: alles is mogelijk  
Iedere klassieke houtbouw schuur met zadeldak wordt bij Tuinbeurs Nederland op maat gemaakt. We houden graag rekening met uw voorkeuren en wensen.  Voor de wandafwerking, ramen en deuren kiest u zelf het soort hout, zoals vuren, lariks douglas of eiken. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten dakbedekking. In overleg met u zetten we uw ideeën op papier en komen we tot een passend ontwerp. 

Inspiratie & advies                                                                           
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar uw ideale klassieke schuur met zadeldak. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde houtbouw schuren, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.   

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op