Schuren – veel extra ruimte!

Opzoek naar een unieke, traditionele of luxe houtbouw schuur die voldoet aan al jouw wensen of wens je meer opslagruimte, een extra werkplek of een ruimte waar je ook met slecht weer kunt zitten? Kies dan voor houtbouw.

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom schuur. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen de schuur prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de schuur op locatie te monteren.

Werkwijze

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor u uit:

 1. Oriëntatie
  Tijdens een bezoek aan ons Experience Center in Emmen kunt u ideeën opdoen, verschillende materialen, opstellingen, afmetingen en kleurstellingen bekijken en eventueel vragen stellen.
 2. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek met één van onze deskundige adviseurs kan bij ons in ons Experience Center of bij u op locatie plaatsvinden. Tijdens het adviesgesprek bespreekt u in alle rust samen uw wensen, hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod: toepassing van het gebouw, de concrete afmetingen, plattegrond en indeling, levering of montage. Aansluitend plannen we samen een locatie bezoek in om de exacte situatie te bekijken en optimaal mee te kunnen denken.
 3. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek en het locatie bezoek komt onze adviseur met een 3D- impressie tekening en een op maat gemaakte offerte.
 4. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van uw project.
 5. Levering, montage & realisatie
  Uw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens bij u thuis geleverd of met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij u op locatie gemonteerd.
 6. Genieten
  Uw buitenverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte Experience Center in Emmen.

Ons team helpt u graag op weg
Onze team deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in het grootste overdekte Experience Center voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en om de zondag hebben wij een KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Neem contact op