Schuren – veel extra ruimte!

Opzoek naar een unieke, traditionele of luxe houtbouw schuur die voldoet aan al jouw wensen of wens je meer opslagruimte, een extra werkplek of een ruimte waar je ook met slecht weer kunt zitten? Kies dan voor houtbouw.

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom schuur. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen de schuur prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de schuur op locatie te monteren.

Werkwijze

Wij bespreken samen, telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom, je wensen.

*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat je wenst.

  1. Je ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van het houtbouw project en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op per mail of telefoon;
  4. Heb je vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected].

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Ons team helpt je graag op weg
Onze team deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van jouw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Neem contact op