Prefab tuinhuizen geïmpregneerd - Tuinhuis zonder zorgen!
Ultiem genieten van het buitenleven met deze prachtige prefab tuinhuizen. Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijk tuinhuis? Dan is een prefab tuinhuis geïmpregneerd de oplossing voor u!

Onze prefab tuinhuizen worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen. Daarnaast kunnen wij ons hierdoor met een continue proces bezighouden op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom tuinhuis. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen het tuinhuis prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit project? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om het tuinhuis bij u op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]
 
Geïmpregneerde prefab tuinhuisjes 

Bent u opzoek naar een mooi geïmpregneerd tuinhuis prefab om fijne zitplaats of opbergruimte in uw tuin te creëren? Bij Tuinbeurs Nederland maken we alle geïmpregneerde prefab tuinhuisjes op maat in onze eigen tuinhuizen- en houwbouwfabriek. De tuinhuizen zijn onderhoudsvrij waardoor u uw tuinhuis niet ieder jaar hoeft te behandelen met beits of verf.   

Geïmpregneerde prefab tuinhuizen: alles is mogelijk  
Omdat we bij Tuinbeurs Nederland vanuit onze eigen tuinhuizen- en houtbouwfabriek werken zijn de mogelijkheden eindelijk en maken we ieder prefab geïmpregneerd tuinhuis volledig op maat. U heeft de keuze uit verschillende soorten daken, het type dak bepaalt de stijl van uw tuinhuis.   

Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar het ideale tuinhuis. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde tuinhuizen, blokhutten en overkappingen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.  

Bekijk onze geïmpregneerde prefab tuinhuizen nu online of bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op