Dierenverblijven - het beste voor uw huisdier
Op zoek naar een fijn, mooi en veilig buitenverblijf voor uw geliefde huisdier? Kies voor een prachtig houten dierenverblijf!

Wij produceren alles zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek, op deze manier kunnen wij houten bijgebouwen volledig aanpassen aan al uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Maatwerk is bij Tuinbeurs Nederland altijd mogelijk en geen enkel probleem. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om uw dierenverblijf volledig te isoleren of eventueel te voorzien van een dak voor zonnepanelen. Op deze manier is uw dierenverblijf ook nog een super groen en duurzaam! 

Wij helpen graag bij het ontwerpen van uw droomtuin met een mooi en handig (hout skelet) dierenverblijf op maat. Tuinbeurs Nederland kan alles prefab bij u afleveren als bouwpakket, maar wenst u liever volledig ontzorgt te worden, dan plaats onze eigen montage afdeling uw ontwerp in uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden, bekijk hieronder enkele ontwerpen en doe inspiratie op.

Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Neem contact op

Met een dierenverblijf gemaakt door Tuinbeurs kunt u snel bouwen. Door het gebruik van hout als basis element kunt u er voor zorgen dat het dierenverblijf helemaal opgaat in de natuur. Daarnaast gebruiken wij circulaire materialen waardoor wij duurzaam werken. Op deze manier heeft onze manier van bouwen minder impact op het klimaat. We zorgen voor minder CO2 uitstoot dan de traditionele bouw, wat helemaal past bij deze tijd. 

Ons team helpt u graag op weg
Wij zijn uw kennis partner en onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op